Tavaszi úszós Horgászat

Posted on

Keszegezőhely 4555 mteres vzllsnl. Milyen lmnyek rik a horgszt tavasszal.

Iras Partszeli Pontyhorgaszat Egyszeruen 2 Resz Akcioban A Margin Power Carp Haldorado Horgasz Aruhaz

11252020 Amennyiben tavasszal 8-10 C-os hűvs vzeken horgszunk prbljuk meg a mlyebb rszeket vagyis vermelő helyeket A halak ilyenkor a mlyebb gdrkben tartzkodnak megtallni.

Tavaszi úszós horgászat. Azonban pergetssel s kuttyogatssal is szp eredmnyeket rhetnk el. A vlasztott technika leginkbb a helytől időtől s kedvnktől fgg. Kihezett horgszlelknk rohan velnk a vzpartra hogy jra feltltődhessen.

Ez az rs arrl szl hogyan lehet a bizonytalansgi faktorokat nagy rszben eltntetni. Ilyenkor mindig szs mdszerrel kerestem a melegedő vzben őket. A pesti oldalon a Palotai-sziget blben 3 is.

Hideg vzi pontyhorgszat feederrel 24. Gurigaa92freemailhu szletsi dtum19920722 lakhely. Carp lakeMr legnagyobb halai.

Sokan emiatt hajlamosak vagyunk ajtstul rontani a hzba aminek a vge egy eredmnytelen s csaldott horgszat lesz. Bojlizs feeder match bot-os. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy.

Norfin ruhk a Haldord. Az Aranypatak torkolata 2 tavaszi nagy radsok alkalmval j. A Bream Match 390-es idelis tavaszi szs bot.

Tkző sz tfrt testű lom forg. A matchbotot ltalban akkor vesszk kzbe amikor spicc vagy raks horgszbotunkkal nem tudjuk azt a kvnt tvolsgot meghorgszni ahol a halak tartzkodnak ugyanakkor nem akarunk lemondani az szs horgszat nyjtotta lehetősgekről sem. A harcszs legnpszerűbb mdja a fenekezs klnsen az első tavaszi hnapokban amikor mg ritkn jn fel tpllkozni vz kz.

Ksz sllőző- vagy csukzszerelk is. A szerelk ugyan az mint brmely ms szs mdszernl. A tavaszi olvadst kvetően ők voltak az elsők akiket clba vettem a patakokban folykban s tavakban egyarnt.

Szs rablhalas kedvenc vzterletei. Kell dobni milyen halak vannak milyen vgszerelk lesz a j stb. A harcsahorgszat leginkbb elterjedtebb mdszere a stupekes s a felszni szs mdszer.

Hrom fontos kritriumot szeretnk kicsit rszletesebben trgyalni. Egy nagyon egyszerű alap szs mdszer az sztats harcszs. A trelem fontos eleme a harcsahorgszatnak.

A harcsa szeret jtszani a csalival előfordul hogy eleinte felmri tpllkt. A fenekező rablzsnl ltvnyosabb az szs mdszer a boltokban megvsrolhat. Kztti tvolsg – nha mdostsuk ha nincsen kaps de.

Termszetesen vize is vlogatja ms a helyzet a kis mlysgű llvizeken s ms a mlyebb folykon. Tavasszal rdemes tbbfle csalit magunkkal vinni mert bizonytalan mire eszik a ponty. Rablzs esetn a csalit vzkzt kell felknlni az eresztket – horog s sz.

Hogyan vlt belőlem szenvedlyes horgsz. Ennek oka a teljes kiszmthatatlansg rzse hiszen alig van info arrl milyen a meder hov. Garmin jdonsgok a Haldord.

A tavaszi feltolzs nem felttlenl a tbb napos előetetsről s a halak helyhez szoktatsrl szl. Kora tavaszi matchbotos horgszat Mrcius elejn nagyon vltozkony szeles esős időben ltogattam el egy Pcs melletti kis tra. Mra a hazai Decathlon ruhzak legnagyobb alapterletű horgszat sportrszlegt vezetem.

A folyvzi horgszat misztikusnak tűnik sok tavi pecs szemben. Az alacsony vzlls egytt jr a letisztultsggal is kevesebb dzsuva szik a vzben jobban ltnak a halak kevesebb az idegen-anyag bemosds gy az etetőanyag zillat-anyagai is taln jobban rzkelhetőek a halak szmra. Feederbottal a fagyos pontyok nyomban 2.

Attl hogy a tavaszi napsugarak kellemesen melegtik htunkat ne feledkeznk meg rla hogy pikkelyes bartaink mg. Vagyok s ezekben a videkban be szeretnm mutatni hogy n hogyan horgszok a Tiszn. A bot lehet akr gerincesebb keszegező bot is mint pldul a Bream Match 390 melynek dobslya 5-25g.

Abban biztos voltam hogy az ilyen kis vzmlysgű tavakon gyorsabban elindul majd a hal. Szerintem ltalnosan az alacsonyabb vzlls kedvezőbb mind az eredmnyessg mind a horgszat komfortja szempontjbl. A megszokottnl kegyesebb hozznk az időjrs.

Tavaszi peca feltols szval 2018. Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Tavaszi fogs receptek felmelegedő vizekre 2021.

Vagy szelepgumi tkző ha nem akarunk előkt ktni majd a szerelk vgn a horgunk. Hely időzts s felszerels. Kiskorom ta horgszok pedig a kzeli csaldtagjaim kzl senki sem űzte ezt a sportot.

Csnak segtsgvel radarozssal esetleg marker szs tapogatssal. Rsz ris tokok februrban. Ponty 145 kg sllő 15 kg amur 9 kgcsuka 8 kg mita horgszik.

Sok kellemes tavaszi napot ksznhettem nekik ezrt is dntttem gy hogy az idei tavaszt a szp emlkek tiszteletre nekik sznom. Sokkal inkbb cserkelő horgszat ez melynek sorn figyelve a jelekre rvidebb idő alatt is rtallhatunk a halakra.

Irasok Kora Tavaszi Potykak Horgasz Felszereles Horgaszcikk Horgasz Portal Online Energofish

Horgasszunk A Vilagbajnokkal Januar A Felkeszules Es Karbantartas Idoszaka Oroscafe

Iras Feederbottal Az Uszos Vb Helyszinen Haldorado Horgasz Aruhaz

A Tavasz Elso Domolykoi Gothard Ferenc Alpar Finomszerelekes Horgaszat Fishing Time Horgaszmagazin Es Horgasz Aruhaz

Iras Jelly Baits Variaciok Elo Es Mesterseges Csalik Imitacioja Az Uszos Horgaszatban Haldorado Horgasz Aruhaz

Uszos Horgaszat Nadszelben Youtube

Maconkai Viztarozo Es Torendszere

Iras Egy Tokeletes Csuszo Uszos Szerelek Lepesrol Lepesre Haldorado Horgasz Aruhaz

Iras Fenyek Az Uszon Ibite Pontyozo Uszo Haldorado Horgasz Aruhaz

Iras Vizkozti Matchbotozas Haldorado Horgasz Aruhaz

Uszos Busahorgaszat A Lefenekezett Csuszoolmos Szerelek Keszitese Youtube

Iras Fenyek Az Uszon Ibite Pontyozo Uszo Haldorado Horgasz Aruhaz

Iras Lab Alatt A Megoldas Haldorado Horgasz Aruhaz

Iras Tanuljunk Sliderezni Haldorado Horgasz Aruhaz

Iras Jelly Baits Variaciok Elo Es Mesterseges Csalik Imitacioja Az Uszos Horgaszatban Haldorado Horgasz Aruhaz

Iras Egy Tokeletes Csuszo Uszos Szerelek Lepesrol Lepesre Haldorado Horgasz Aruhaz

Peca Plaza Akcios Horgaszcikkek Horgasz Akciok Akcios Horgaszszett Tavaszi Classic Feeder Szett

A Tavasz Elso Domolykoi Gothard Ferenc Alpar Finomszerelekes Horgaszat Fishing Time Horgaszmagazin Es Horgasz Aruhaz

Trukkos Hangok Papp Gabor Finomszerelekes Horgaszat Fishing Time Horgaszmagazin Es Horgasz Aruhaz

Leave a Reply