Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Posted on

Háttérképek Telefonra Farkas 2023 – În momentul în care toată lumea așteaptă, el ajunge la Guisachan Assembly, un fel de conferință pentru golden retrievers, când se face fotografia de grup. Credit… Roddy Mackay pentru The New York Times

Imaginați-vă sentimentul de neajutorat pe care l-ați simți dacă copilul altcuiva ar plânge și nu ați putea rezolva problema. Apoi înmulțiți cu, o, 488. Apoi vin ploaia torsătoare și infestarea cu păduchi.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

De ce cacofonie? În jurul orei 16. Pe 13 iulie, câinii s-au adunat pe gazonul larg din fața ruinelor Casei Guisachan din Țările Scoțiene pentru o fotografie de grup a Adunării Guisachan 2023, un fel de conferință de aur de bine care comemorează aniversarea înființării rasei. .

Christmas Background With Turquoise Snowflakes And Red Merry Christmas Text

Pentru fotografie, proprietarii au fost instruiți să-și lase câinele în lesă la un stâlp din pământ și apoi să se îndepărteze în fugă timp de aproximativ 15 secunde, astfel încât fotograful Lynn Kipps să poată captura hoarda zguduitoare.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Doi Guisachans adună câini în fața oficiului poștal din satul Tomich, unde mulți dintre cei prezenți își fac fotografiile cu o statuie de aur. Credit… Roddy Mackay pentru The New York Times

Cincisprezece secunde în timpul Golden Retriever înseamnă o eternitate, iar 488 de Golden Retriever au crezut aparent că au fost abandonați pentru totdeauna. Și panica.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Cat Love 2 Painting By Robert Farkas

„Tricia, dragă, sunt aici”, îi strigă o femeie prietenei ei și lătratul s-a agravat. În cele din urmă, de-a lungul eternității, mamele și tații câinelui s-au întors la cei dragi și ordinea a fost restabilită cu un tsunami de animale de companie și de bunătăți.

De când a fost făcută prima fotografie de grup în 2001, iubitorii de aur s-au adunat aproximativ la fiecare cinci ani pentru a-și aduce omagiul lui Sir Dudley Marjoribanks, mai târziu lordul Tweedmouth, care a locuit în ceea ce era atunci Guisachan House. Sir Dudley este creditat cu dezvoltarea Golden Retriever în 1868, când a crescut un retriever cu o haină ondulată și o picătură de apă. Își dorea un tovarăș de vânătoare puternic, cu un cap frumos, o dispoziție iubitoare și ochi blânzi și topitori, care abia aștepta să găsească vânat. Pare să fie inclusă și o obsesie pentru mingi de tenis și roți.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Atât câinii, cât și oamenii au îndurat perioade de ploaie între evenimente și socializare. Credit… Roddy Mackay pentru The New York Times

Holton H181 Farkas Professional Double French Horn

Oamenii și câinii lor călătoresc din întreaga lume pentru a participa (câinii nu trebuie să fie în carantină pentru a intra în Scoția). Irlanda, Bavaria, Elveția, Cehia, SUA, Australia, Canada și Croația au fost reprezentate anul acesta. Marta Farkas, 43 de ani – „numele înseamnă lup în limba mea” – a călătorit trei zile din Ungaria cu o prietenă, prietena ei de aur și patru cocker spaniel.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Wayne și Sharon McGrath, 69 și 71 de ani, care cresc și cresc Golden Dogs de 40 de ani, nu și-au adus câinii cu ei anul acesta, ci au călătorit din New South Wales, Australia. McGraths vin la Guisachan aproape de când a început evenimentul, când erau doar 30 de medalii de aur și vise. “Noi suntem

Întâlnirea din acest an a fost cea mai mare de până acum. Cazarea face rezervări cu până la luni în avans, iar cocoșii au mai multe șanse să aducă mai mulți câini decât limitează majoritatea pensiilor și campingurilor la doi. Eu și fiul meu ne-am cazat la Westward Bed and Breakfast din Cannich, o casă de țară perfectă, cu un mic dejun tradițional scoțian, chiar lângă Rezervația Naturală Glen Africa. În mod ciudat, nu era aur la B&B. Asta pentru că amestecul de terrier rezident, Rass, îi urăște”, a spus Alistair Mann, 57 de ani, gazda noastră.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Issue 410 By The Monsey View

Evenimentele umane au inclus competiția de aruncare Hagis. Credit… Roddy Mackay pentru The New York Times

Ce faci când vii aici? Există demonstrații de câini de vânătoare și o expoziție de câini. A existat un curs despre „Comportamentul în ringul de spectacol”. A existat o competiție de aruncare Hagis pentru oameni. Călătoria la Lourdes este o oportunitate pentru mulți câini și stăpâni de a sta în fața statuii de alamă retriever de aur din satul din apropiere Tomich. Pamela Burns, în vârstă de 55 de ani, părea că cineva bifează un articol de pe o listă de găleți în timp ce stătea cu câinii ei Captain, Bear și Gabby.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Și au fost multe, multe comentarii. Susan Goodwin, în vârstă de 74 de ani, un crescător și judecător cunoscut la nivel internațional din Durham, Anglia, s-a îngrijorat în mod deschis de ultima modă pentru cozile ridicate, un aspect drăguț, dar nesănătos și o anumită scurtare a picioarelor. „Cum ar trebui să pun asta cu atenție?” a spus doamna Goodwin. „Nu vrei un câine care arată ca o măsuță de cafea. Câinii de masă nu sunt buni pentru parc.”

Big Creeapy Huntsman Spider Eusparassus Walckenaeri Stock Photo 1779770999

Mulți dintre participanți erau crescători, dar unii erau pur și simplu proprietari de animale de companie sau Golden Stans. Un bărbat, un polițist londonez pensionat al cărui ultimul Goldie tocmai murise, a explicat: „Sunt dependent și vin aici să-mi rezolv problemele”.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Proprietari de câini din întreaga lume au venit la Guisachan, fosta moșie a lui Sir Dudley Marjoribanks, mai târziu Lord Tweedmouth. Credit foto: Roddy Mackay pentru The New York Times

Acest lucru nu este greu de înțeles. Am venit pentru că întotdeauna mi-am pierdut în gura lui cel târziu, grozav și auriu Monty, șase bile din trei.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Israeli Founded Ev Sharing Startup Envoy Bought By Blink Charging In $34m Deal

Mulți oameni pur și simplu fac fotografia câinilor împreună în fața casei ruinate. Anul acesta, doi americani care nu și-au putut zbura câinii au donat în schimb decupaje de carton în mărime naturală. S-au așezat în față și în centru. „Trebuia să le spun „nu”, nu puteau fi luați în considerare în punctaj și, dacă doreau să-și pună câinii acolo, ar trebui cel puțin să-i pună undeva la mijlocul haitei”, a spus doamna Kipps, fotograful.

În ciuda popularității rasei, aceasta nu a câștigat aur pentru Best in Show la Westminster sau la Crufts (cea mai mare și mai prestigioasă expoziție canină din Marea Britanie). „Este adevărat: Goldens nu sunt plini de farmec”, a spus Carol Henry, 65 de ani, secretar al Clubului Golden Retriever din Scoția și, împreună cu soțul ei Tom Gorrian, 68 de ani, principalul organizator al evenimentului Guisachan.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Dar bineînțeles că nu este vorba despre gentilețe (și, dacă suntem sinceri, nici despre inteligență). Ochii sunt punctul. Soarele etern este punctul. Este vorba despre a avea smocuri de blană prin casă și bucuria de a-i urmări cu ceva, orice, în gură.

Horse Skeleton With Organs And Veins Stock Photo

Am adus la întâlnire o cutie care conținea cenușa lui Monty și, când nimeni nu se uita, le-am împrăștiat pe terenul Casei Guisachan. Bănuiesc că nu este singur acolo.

Háttérképek Telefonra Farkas 2023

Obțineți sfaturi experți pentru a călători mai inteligent și inspirație pentru următoarea dvs. vacanță. Visezi să faci o plimbare în viitor sau doar să călătorești într-un fotoliu? Treci pe la tine

Leave a Reply