Háttérképek Telefonra Naplemente 2023

Posted on

Háttérképek Telefonra Naplemente 2023 – Simți vreodată că ceva lipsește în viața ta? Există ceva important la marginea conștiinței tale, dar nu poți să-l înțelegi? Ești atât de confuz încât nimeni nu înțelege ce vrei și ai nevoie, nici măcar tu însuți. Și pe zi ce trece, acest sentiment de neliniște crește și devine tot mai puternic, până când vrei să strigi, e de ajuns! Dar în adâncul sufletului, știi că trebuie să găsești singur răspunsurile. Uneori poate fi o provocare să ne ascultăm adevărul interior și să vedem imaginea de ansamblu fără a ne implica în drama zilnică a vieții noastre. Suntem prinși în obligațiile pe care trebuie să le facem pentru a supraviețui vieții noastre, chiar dacă acea cale nu este potrivită pentru noi.

Deci ce ar trebui sa facem? Nu sunt sigur, dar știu că a fi departe de toate acestea ar putea fi o modalitate utilă de a afla. O evadare din sinele nostru ocupat, o evadare din confuzia noastră, o retragere în tăcere, natură, trupurile noastre și înțelepciunea interioară care este mereu cu noi.

Háttérképek Telefonra Naplemente 2023

Háttérképek Telefonra Naplemente 2023

Am sărit într-un avion spre Maui, ceva ce îmi doream să fac de mult timp, dar nu am avut curajul să fac. Dar acum, fără să-mi dau seama, cred și știu că este adevărat. Nu numai pentru mine, ci și pentru cei dragi. Am rezervat o vacanță terapeutică pentru că, în timp ce căutam ceva rătăcitor într-un loc necunoscut, simțeam că mi-ar fi nevoie de ajutor.

Hely A Balatonnál, Ahol Csodás A Naplemente: érdemes Felvenni A Bakancslistára őket

Imediat ce am ajuns, pământul m-a primit acasă și am știut că am ajuns la locul potrivit. Căldura soarelui și oceanul hrănitor mi-au deschis ușor trupul tare și rece după o iarnă lungă. Cu mișcări blânde, yoga și dans, trezesc încet celulele corpului meu și încep să simt din nou cu toate simțurile. Mâncarea proaspătă a pământului m-a hrănit și purificat; Plimbarea liniștită către spațiul sacru mi-a liniştit suficient de mult încât să încep să-mi aud din nou vocea interioară.  Și vindecarea vine în multe forme și forme diferite și mă ghidează întotdeauna pe măsură ce stau și intru mai adânc în momentul. Încet, sufletul meu a început să-și amintească lucruri pe care le uitasem de mult.

Háttérképek Telefonra Naplemente 2023

Nimic din ceea ce îmi distrage atenția nu îmi permite să mă apropii de mine. Treptat, m-am simțit conectat cu lumea și cu toate viețuitoarele, dar mai ales cu mine însumi. Am început să mă simt bine din nou. Trecutul și viitorul par atât de îndepărtate, încât mă abandonez momentului și mă las să plec. Fără lupte zilnice, mă simt ușor ca o pană mișcată de vânt.

Și când îmi permit să fiu mai deschis, să merg mai adânc, găsesc claritate și înțelegere. Încet, mi-am recăpătat puterea și am început să-mi amintesc scopul, viziunea și visele mele. Cum aș putea uita? Frica și îndoiala din mine se diminuează încet și mă extind în toate direcțiile în timp ce îmbrățișez părți din mine pe care le-am uitat de mult. Miracolele se întâmplă tot timpul pe parcurs și se simte ca un vis. Sau poate că visam înainte și acum sunt treaz. Nu știu, dar mă simt foarte bine, plin de bucurie, plin de viață. nu-l mai pot contine. În cele din urmă curge de la mine către alții. De aceea mă întorc și împărtășesc tot ce este în mine celor care au nevoie. Și pentru că suntem cu toții una, îmi dau cu adevărat înapoi.

Háttérképek Telefonra Naplemente 2023

Világítótorony, Naplemente, Tenger, Fotó

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vom presupune că sunteți de acord cu acest lucru, dar puteți renunța dacă este necesar. Accept Citește mai mult

Leave a Reply