Háttérképek New York 2023

Posted on

Háttérképek New York 2023 – Treceți la conținutul principal Începeți să citiți articole Începeți cu o listă cu toate articolele. Începeți cu toate articolele

Cosima este editor la SmashingMag din 2013.

Háttérképek New York 2023

Háttérképek New York 2023

Să începem noul an cu puțină inspirație: imagini de fundal născute din dragostea țării pentru țară. 2023 fericit!

February 2022 Tech Wallpapers

Noul an este un moment grozav pentru a vă dezordine desktopul și ecranul de pornire și pentru a începe cu o piesă curată proaspătă – fără dezordine, doar ceea ce aveți nevoie și spațiu pentru ceea ce urmează. Deci, ce zici de niște tapet pentru a-ți termina renovarea în ianuarie și pentru a-i oferi puțină respirație proaspătă?

Háttérképek New York 2023

În urmă cu peste 11 ani, am început seria Monthly Wallpaper pentru a vă aduce o colecție de imagini de fundal frumoase, unice și inspirate în fiecare lună. Și, desigur, luna aceasta nu face excepție.

În această postare, veți găsi imagini de fundal din ianuarie care vă vor inspira, vă vor face să zâmbiți sau să aducă puțină culoare unei zile întunecate de iarnă. Toate sunt create de artiști și designeri din întreaga lume și pot fi descărcate gratuit. Mulțumim enorm tuturor celor care ne-au împărtășit imaginile de fundal – sunteți adevărata afacere

Háttérképek New York 2023

W Motors Lykan Hypersport In 40+ Amazing New Wallpapers, Including Megalux Interior 34

Oamenilor le place să stea în casă iarna, să se uite la filme drăguțe de Crăciun și să coacă prăjituri din turtă dulce. Designerii noștri au decis să arate cealaltă față a iernii – adică activități bune de iarnă – zăpadă, schi și hochei. Puteți găsi mai multe opțiuni de calendar în postarea noastră. – Creat de MasterBundles din Ucraina.

2023 este Anul Iepurelui în zodiacul chinezesc. Toți cei de la Mad Fish Digital vă dorim un An Nou Fericit! – Creat de Jenna Miller din Portland, OR.

Háttérképek New York 2023

Faceți o călătorie pe calea memoriei cu acest glob magic de zăpadă. Un interior mic duce direct la o atmosferă frumoasă de Crăciun. 🎄 Întoarceți-l și va ninge iarna. – Creat de PopArt Studio din Serbia.

Dragon Ball Wallpaper 4k

Anul Nou a sosit și în 2023 vom vizita clădiri celebre din întreaga lume. Începem de la Casa Albă. Ce se întâmplă mai departe? — Creat de Veronica Valenzuela Jimenez din Spania.

Háttérképek New York 2023

Deprindeți-vă și îmbunătățiți-vă abilitățile de UX: Cu Smart Interface Design Patterns🍣, o bibliotecă video de 10 ore de Vitaly Fridman. 100 de exemple din viața reală și training live UX. Previzualizare gratuită.

Ianuarie este prima lună a anului și este de obicei cea mai rece lună din regiunile nordice. Numele ianuarie vine de la cuvântul latin „ianua”, așa că această lună înseamnă venirea unui nou an și un nou început. Să dăm startul noului an împreună și să sperăm că va fi un an grozav! — Creat de PopArt Studio din Serbia.

Háttérképek New York 2023

Free Download Hd New York City Wallpapersbackgrounds For Free Download [1920×1080] For Your Desktop, Mobile & Tablet

„Dacă așteptăm până când suntem gata, va trebui să așteptăm tot restul vieții noastre. Începe de azi – undeva, oriunde.” – inventat de Shona Armstrong din Statele Unite.

Anul acesta ne întoarcem la școală și nu poți începe mai bine

Háttérképek New York 2023

Sunt vremuri extraordinare în care trăim. Se pare că există o diviziune în jur. Așa că uneori este nevoie de un moment pentru a ne aminti că singurul lucru care ne unește pe toți este râsul. Și nu există vârstă mai mare de atât! Așa că, pe 24 ianuarie, să facem din ea una dintre marile bucurii ale vieții și să facem totul să se întâmple!

Kia Motors Motor Logo Company Hi Res Stock Photography And Images

Îmi place să scriu litere, așa că vreau să fac tapet bazat pe litere. Am ales ianuarie pentru că mulți oameni văd noul an ca pe un nou început și îmi doresc să se simtă cât mai bine cu el! Ideea este să-i facem să creadă că noul an este (doar) începutul unor lucruri mărețe. – Proiectat de Carolina Sequeira din Portugalia.

Háttérképek New York 2023

Când sărbătorile liniștite sunt în urmă și totul este liniștit, este momentul perfect pentru ca magia să intre și să ne împlinească dorințele, speranțele și rezoluțiile. Ianuarie fericită tuturor! — Creat de PopArt Studio din Serbia.

„Puțină inspirație zilnică pentru a te menține rece în ianuarie.” – Inventat de americanca Amalia Van Blum.

Háttérképek New York 2023

Vége Témájú Kép, Stockfotó, 3d Tárgy és Vektorkép

„M-ai trezit într-o zi frumoasă; Mă întristează. Când sunt acasă, mă eliberezi de stresul zilei. Mă ajuți să mă distrez alături de cei dragi; ține-mi companie când sunt singur. Nu ești altul decât ceașca mea preferată de ceai fierbinte. – Dezvoltat de Acodez IT Solutions din India.

„După ce toate festivitățile s-au încheiat, ne dorim liniște și odihnă. De aceea am făcut un tapet simplu în culori calme”. — Inventat de belgianul Jens Gillis.

Háttérképek New York 2023

„La noi, Crăciunul este sărbătorit în ianuarie prin arderea ramurilor și frunzelor copacilor pentru a marca începutul unui nou an și a unei noi vieți. Este timpul să ne întâlnim cu familia și să primim noul an într-o atmosferă caldă și plăcută. — Creat de PopArt Studio din Serbia.

New York I éjszaka 4k Háttérkép Letöltése

„Am vrut să încerc și am crezut că un pahar de șampanie ar fi delicios. – Creat de Denise Johnson din Chicago.

Háttérképek New York 2023

Iarna poate fi cea mai proastă perioadă a anului. Soarele apune mai devreme, aerul devine mai rece, iar facturile la electricitate cresc. Sper să-mi folosesc tapetul pentru a vă lumina luna pentru Ziua Rațelor de Cauciuc! — Creat de Ilya Plyusnin din Belgia.

Pescarii sunt numiți „ijsvogels” (păsări de gheață) în olandeză. Nu pentru că le place vremea rece, ci din cauza culorii albastre perfecte a ceaiului. – Inventat de Franke Margret din Olanda.

Háttérképek New York 2023

Ferrari 296 Gtb

„Căutam o temă când am văzut „Festivalul Somnului” în ziua 3, sunt un mare fan al somnului… Mai ales în lunile de iarnă după vacanță, este o noapte bună și liniștită pentru relaxare.” – Inventat de Dorothy Timmer din Florida Centrală.

Folosind instrumente care vă ajută să vă faceți treaba mai bine. Înscrieți-vă și primiți prin e-mail listele de verificare a interfeței inteligente Vitaly în format PDF. 🎁

Háttérképek New York 2023

Leave a Reply