Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Posted on

Háttérképek Samsung Telefonra 2023 – Galaxy Z Flip este unul dintre cele mai noi telefoane din 2020, succesorul a ceea ce este cunoscut în prezent sub numele de Galaxy Z Flip 3. Cel mai recent cip este SoC Snapdragon 888, suport pentru rata de reîmprospătare de 120 Hz, un ecran de afișare mai mare și multe altele. Samsung oferă imagini de fundal cu o estetică cu adevărat impresionantă cu cele mai recente produse emblematice. Aici avem toate imaginile de fundal Galaxy Z Flip 3. Puteți descărca fundalul Samsung Galaxy Z Flip 3 pentru ecranul de pornire sau de blocare al smartphone-ului dvs.

A doua strângere a Samsung a fost lansată oficial cu câteva actualizări majore. Ca întotdeauna, puteți consulta detaliile și specificațiile Galaxy Z Flip 3 în acest articol, iar imaginile de fundal sunt prezentate în secțiunea următoare. Flip 3 deblocat are un display Dynamic AMOLED 2X Foldable de 6,7 inchi, cu o rezoluție de 1080 X 2640 pixeli. Când este deblocat, există un ecran super AMOLED de 1,9 inchi. Smartphone-ul este alimentat de Snapdragon 888 și rulează One UI 3.1.1 bazat pe Android 11 OS.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

În ceea ce privește camera, dispozitivul are o cameră principală cu două lentile pe spatele dispozitivului. Are o deschidere de 12MP f/2.2, dimensiunea pixelului de 1.22 microni, iar senzorul principal este susținut de deschidere f/1.8, dimensiunea pixelului de 1.4 microni, Dual Pixel AF, OIS și alte caracteristici. De asemenea, are un snapper de 10MP pentru selfie-uri cu deschidere f/2.4. Dispozitivul oficial vine cu 8 GB RAM și 128 GB/256 GB spațiu de stocare, fără opțiuni extensibile.

Samsung Galaxy A10 Wallpapers

Capacitatea bateriei Galaxy Z Flip3 este de 3.300 mAh cu suport de încărcare rapidă de 15 W. Noul telefon Samsung este listat în opțiunile de culoare Cream, Green, Lavender, Phantom Black, în timp ce utilizatorii pot achiziționa și variantele Gri, Alb și Roz de pe site-ul oficial al companiei. În ceea ce privește prețul, Z Flip3 începe de la 999,99 USD (aproximativ 74.250 INR) și va fi disponibil pe 27 august. Deci, specificațiile noului smartphone Flip. Accesați imaginile de fundal Galaxy Z Flip3 acum.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Samsung a acoperit primul său telefon Flip cu imagini de fundal cu flori superbe, iar compania a urmat exemplul cu Galaxy Z Flip 3 de nouă generație, dar de data aceasta cu un design diferit. Smartphone-ul vine cu douăzeci de imagini de fundal estetice noi, inclusiv șase imagini de fundal pentru copertă și încă paisprezece imagini de fundal statice.

Veți fi bucuroși să aflați că acum avem toate imaginile de fundal. Dacă sunteți familiarizat cu rezoluția, aceste imagini de fundal au 1080 X 2460 pixeli. Puteți face clic pe acest link pentru a descărca imagini de fundal Galaxy Fold 3. Înainte de a descărca imaginile de fundal, consultați imaginile de previzualizare de mai jos.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Wallpaper Samsung, Television, 8k Images For Desktop, Section Hi Tech

Notă: Mai jos sunt imagini de previzualizare ale imaginilor de fundal și sunt doar în scop ilustrativ. Previzualizarea nu este în calitate originală, așa că vă rugăm să nu descărcați din imagini. Utilizați linkul de descărcare furnizat în secțiunea de descărcare de mai jos. Fundal de fundal Galaxy Z Flip 3 – Previzualizare

Puteți descărca acum imagini de fundal uimitoare pentru Galaxy Z Flip 3. Dacă vă plac aceste imagini de fundal, puteți obține aceste imagini de fundal pentru smartphone-ul dvs. făcând clic pe linkurile de descărcare de mai jos. Ne conectăm direct la aplicația noastră pentru Android (PhoneWalls), Google Drive și Google Photos cu fotografii la dimensiune completă. Puteți descărca Galaxy Z Flip 3 Live Wallpaper de aici.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

După descărcare, accesați dosarul de descărcări, selectați imaginea de fundal pe care doriți să-l setați pe ecranul de pornire al smartphone-ului sau pe ecranul de blocare. Pentru a seta un tapet, deschideți-l și faceți clic pe pictograma meniului cu trei puncte. Iată-l.

Samsung S Series Wallpapers

Dacă aveți întrebări, puteți lăsa comentarii în caseta de comentarii. De asemenea, împărtășește acest articol prietenilor tăi.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Haneet este un scriitor pasionat de tehnologie și un consumator. Îi place să se apuce de cea mai recentă tehnologie – telefoane inteligente, dispozitive portabile, laptopuri, televizoare inteligente și alte dispozitive inteligente de acasă. Pentru sfaturi, puteți contacta Haneet [email protected]. Din 2022 până în 2023, un tânăr sare între silueta dealurilor într-un cer colorat la apus de soare. La mulți ani 2022.

Un bărbat a sărit de pe o stâncă în 2023 în timpul unui apus spectaculos. Conceptul de Crăciun. Un simbol al inițierii și bun venit în noul an 2023. Oameni, gândire creativă până în 2023

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Samsung S22 Wallpapers

La mulți ani 2023. 2023 bară din lemn pe fundal albastru. Începeți noul an 2023 cu un plan de obiectiv, declarație de misiune, plan de acțiune, strategie, viziune de afaceri pentru noul an.

Blocați 2022 până în 2023 cu Coin Stack. Bani, buget, taxe, investiții, finanțe, economii și concepte de rezoluție de Anul Nou

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Plan de acțiune, plan de afaceri și strategii 2023. Planul anual de lucru și progresul pentru atingerea obiectivelor. Atingerea obiectivului și succesul în 2023. Om de afaceri care arată sigla afacerii 2023.

Samsung Galaxy S8 Wallpapers

Noi obiective, planuri și viziuni pentru următorul an 2023. Un om de afaceri desenează un grafic cu săgeți în expansiune din 2022 până în 2023 pentru următorul an de creștere corporativă. Planificare, oportunitate, provocare și strategie de afaceri.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Anul Nou 2023 sau doar începe. 2023 de cuvinte scrise pe un drum asfaltat și o alergătoare care se pregătește pentru noul an la apus. Conceptul de provocare sau cale de carieră și schimbare.

Anul Nou 2023 sau pur și simplu concept. Textul 2023 este scris în mijlocul unui drum asfaltat la apus. Planificare și provocări, strategie de afaceri, oportunitate, speranță, o nouă schimbare de viață

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Samsung Galaxy S8 Plus Wallpapers

Felicitari La multi ani 2023

Brad împodobit în jurul șemineului în casă împodobit pentru haine de Moș Crăciun, cadouri de Crăciun și Anul Nou

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Un pin mare cu lumini colorate și cadouri de Crăciun într-o casă împodobită de Crăciun

Don’t Wait Until Next Month, Get A Taste Of The Galaxy S22 Now With These Wallpapers

Renii lui Moș Crăciun care poartă cadouri de Crăciun zboară pe cerul albastru al nopții cu stele și peisaj cu lună plină.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

O imagine a unui ornament de Crăciun cu un model roșu și o panglică roșie în fața unui fundal albastru deschis și alb

Moș Crăciun este în drum spre Anul Nou cu arcurile în aerul încețoșat când vede Luna

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Samsung A7 Wallpapers

Cadourile de pe masă sunt de culoare galben auriu și pahare de băut concepute pentru noul Air, Samsung a lansat trei telefoane la evenimentul Galaxy A: Galaxy A33 5G, Galaxy A53 5G și Galaxy A73 5G. Toate cele trei telefoane se încadrează în segmente bugetare diferite. Aici vom vorbi despre Galaxy A53 5G. Bate Galaxy A52 și vine cu câteva îmbunătățiri majore. Telefonul vine și cu imagini de fundal noi. Aici puteți descărca tapet pentru Samsung Galaxy A53 la rezoluție Full HD+.

Samsung a organizat evenimentul Galaxy A pe 17 martie. Acest eveniment a fost doar pentru seria Galaxy A. După cum am menționat în povestea noastră Galaxy A, Samsung a lansat trei telefoane noi din seria sa A. Printre cele trei se numără Galaxy A53 5G de gamă medie, cu specificații excelente.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Samsung Galaxy A53 5G are un ecran Super AMOLED de 6,5 inchi cu suport pentru rata de reîmprospătare de 120 Hz. Știți că ecranele Samsung sunt printre cele mai bune. Galaxy A53 vine cu Samsung Exynos 1280 cu un cip de 5 nm. Dispozitivul vine cu 6/8 GB RAM, precum și 128 GB/256 GB spațiu de stocare. Utilizatorii pot introduce un card microSD de până la 1TB.

Once You Fall You Will Be Back Up Again_, Samsung Galaxy S4 Wallpaper Free Download, 1080×1920

Pe partea frontală a camerei, Galaxy A53 5G vine cu camere quad din spate care includ un senzor primar de 64 MP + senzor ultra-larg de 12 MP + senzor de adâncime de 5 MP + senzor Macro de 5 MP. Are o cameră selfie de 32 MP în față. De asemenea, vine cu o baterie de 5000 mAh. Pe lângă aceste caracteristici, Galaxy A53 5G are și imagini de fundal uimitoare pe care le puteți găsi aici.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Samsung a făcut o altă treabă bună cu imagini de fundal noi concepute pentru Galaxy A53. Da, ca și alte telefoane Samsung, Galaxy A53 vine cu imagini de fundal noi. Imaginile de fundal Samsung Galaxy A53 sunt similare cu imaginile de fundal ale altor telefoane A5x. Ca întotdeauna, colecția de imagini de fundal Galaxy A53 include și imagini de fundal Samsung populare. Dacă doriți să vedeți imagini de fundal Galaxy A53 5G înainte de a le descărca, verificați secțiunea de previzualizare.

Notă: Mai jos sunt imagini de previzualizare ale imaginilor de fundal și numai pentru afișare. Previzualizarea nu este în calitate originală, așa că vă rugăm să nu descărcați din imagini. Utilizați linkul de descărcare furnizat în secțiunea de descărcare de mai jos. Fundal de stoc Samsung Galaxy A53 – Previzualizare

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Samsung M10 Wallpapers

Galaxy A53 5G include un total de 15 imagini de fundal. Dacă vă plac imaginile de fundal Galaxy A53, le puteți descărca din acest articol. Toate imaginile de fundal sunt disponibile la calitate înaltă și rezoluție înaltă 1080 x 2400 pixeli. Puteți descărca tapetul Galaxy A53 de pe Google Drive și Google Photos. De asemenea, puteți găsi colecția în aplicația noastră PhoneWalls.

După descărcare, accesați folderul de descărcări, selectați imaginea de fundal pe care doriți să-l setați pe ecranul de pornire al smartphone-ului sau pe ecranul de blocare. Pentru a seta un tapet, deschideți-l și faceți clic pe pictograma meniului cu trei puncte. Iată-l.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Dacă aveți întrebări, puteți lăsa comentarii în caseta de comentarii. De asemenea, împărtășește acest articol prietenilor tăi.

Samsung Galaxy S9 Wallpapers Hd

Ashutosh este un jucător de jocuri și un pasionat de tehnologie și îi place să-i ajute pe alții, postând soluții pe sistemele de operare Windows și Android. În timpul liber, îi plac filmele și jocurile.

Háttérképek Samsung Telefonra 2023

Leave a Reply