Porsche 911 Háttérképek 2023

Posted on

Porsche 911 Háttérképek 2023 – Litera T poate reprezenta și tradiția la Porsche 911. În 1968, primul 911 T a adăugat o transmisie cu patru trepte de 110 cai putere în segmentul inferior. Acest prim 911 T a fost disponibil până în 1973. În 2017, Porsche a reînviat versiunea puristă a lui 911 cu modelul 911 Carrera T din generația 991.

Cu toate acestea, 55 de ani mai târziu, marca Zuffenhausen se adresează clienților care sunt dispuși să plătească mai mult pentru o greutate mai mică. Litera T din noul Porsche 911 Carrera T înseamnă „Touring”. Este echipat standard cu o transmisie manuală cu șapte trepte. Opțional este disponibil și un PDK cu opt trepte. Nu există sistem de banchete din spate. În plus, există o suspensie sport PASM, care coboară caroseria cu zece milimetri și reduce izolarea fonică.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Porsche 911 Háttérképek 2023

Noul 911 Carrera T se află între 911 Carrera și 911 Carrera S. Carrera T folosește un motor biturbo de 385 CP. și 450 Nm de cuplu de la modelul original 911, cu care mașina sport accelerează de la zero la 100 km/h în 4,5 secunde și atinge o viteză maximă de 291 km/h.

Pit Lane Modelshop

Porsche Torque Vectoring (PTV) cu asistență manuală pe puntea spate a fost standard pentru transmisia manuală Carrera S. În plus, 911 Carrera T a inclus pachetul Sport Chrono și suspensia sport PASM menționată mai sus ca echipament standard.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Este disponibil doar pe modelul 911 Carrera T cu motor de 385 CP. Poate fi comandat opțional pe 911 Carrera S. În plus, 911 Carrera T poate fi comandat opțional cu direcție dedicată pe roțile din spate pentru 911 Carrera S și mai sus.

Elementele de ornamente speciale ale lui T includ roți Carrera S de 20 de inchi față și 21 de inchi pe spate gri titan cu anvelope 245/35 ZR 20 (față) și 305/30 ZR 21 (spate). În plus, 911 Carrera T primește standard un volan sport GT, un sistem de evacuare sport și scaune Sportseat Plus (reglabile electric în patru direcții). Potrivit Porsche, 911 Carrera T cu transmisie manuală este cel mai ușor 911 de serie din versiunea de bază, cântărind 1.470 de kilograme.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Pusztító Lesz Az új 911 Gt3 Rs!

Astfel, cu 35 de kilograme mai ușor decât 911 Carrera standard echipat cu PDK cu opt trepte. Acesta din urmă nu este oferit cu transmisie manuală. Pe lângă îndepărtarea rândului din spate de scaune și reducerea izolației, sticla mai ușoară și bateria mai ușoară din T contribuie, de asemenea, la o greutate mai mică.

Exteriorul Porsche 911 Carrera T iese în evidență printre alte modele ale seriei cu elemente gri închis. Elementele contrastante, cum ar fi ornamentele superioare și inferioare ale oglinzilor exterioare, noile decalcomanii pentru uși, decalcomanii din spate și mulurile pentru grătarul capacului portbagajului sunt finisate în gri agat. În plus, parbrizul este echipat cu o pană gri. Țevile de evacuare ale sistemului de evacuare sport strălucesc în negru lucios.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Accentul sportiv din interiorul mașinii se referă la scaunul sport reglabil în patru direcții din seria Plus. Elementele decorative negre mat și inserțiile decorative negru lucios completează interiorul T. Clienții care doresc și mai multe accente pot opta pentru pachetul opțional Carrera T de design interior, care oferă și centuri de siguranță în culori contrastante, Slate Grey sau Lizard. Verde.

J Fotóink Vannak A Frissített Porsche 911 Turbóról

Același lucru este valabil și pentru cusăturile decorative, inscripția 911 în relief pe tetieră și dunga de pe panoul central al scaunului din material textil. Există, de asemenea, covorașe cu litere și cusături contrastante în verde șopârlă sau gri ardezie.

Porsche 911 Háttérképek 2023

911 Carrera T poate fi comandat cu scaune Sportseat Plus opționale (18 direcții, reglabile electric), precum și scaune deosebit de sportive și deosebit de ușoare din material textil, cu panouri centrale RaceTex. Pachetul de design interior Carrera T poate fi comandat cu tapițerie din piele extinsă opțional. Panourile ușilor și cotierele consolei centrale, precum și panoul de comutare și partea superioară a panourilor ușilor sunt din piele.

Noul 911 Carrera T este disponibil în patru culori solide (negru, alb, roșu indian și galben) și patru finisaje metalice (negru adânc, albastru gențiană, gri gheață și argintiu GT). Culorile personalizate sunt, de asemenea, disponibile opțional și pot folosi și programul Porsche Paint-to-Sample. Există mai mult de 110 de nuanțe din care puteți alege aici.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Már Dolgozik A 911 Turbo Frissítésén A Porsche

Porsche 911 Carrera T va intra în vânzare în februarie 2023 și este deja disponibil pentru comandă. În Germania, prețul începe de la 123.845 de euro, inclusiv TVA și echipamente specifice țării – aceasta este de cca. Începe de la 51 de milioane de forinți.

Între timp, Bugatti Chiron a luat parte la o cursă de accelerare împotriva lui Nissan GT-R, unde a pierdut grav, dar nu a fost un accident. Am scris mai multe despre asta. Porsche a ajuns la un acord cu statul California. Cumpărătorii din toate cele 50 de state pot comanda acum transmisia manuală GT3.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Wow! A fost aproape. Am raportat recent că cumpărătorii Porsche din statul California nu pot comanda transmisia manuală GT3 din cauza birocrației. Din fericire pentru fanii GT3 de acolo, lucrurile par să se redreseze. Nu e ca și cum a fi forțat să conduci un 992 GT3 cu PDK ar fi o povară. Este încă una dintre cele mai bune mașini sport pe care le poți cumpăra. Cu toate acestea, într-o mașină sport la fel de puternică precum GT3, posibilitatea de a controla singur treptele este o parte integrantă a experienței. Doar oamenii din 49 de state s-au putut bucura de această experiență.

Porsche 911 Targa S Heritage Design Edition (us)

Vestea s-a răspândit în toată lumea că californianii nu puteau comanda un GT3 manual. A fost un aspect prost pentru stat. Porsche și fanii lor au fost dezamăgiți. Acțiuni permise. Aceasta pare să fi fost presiunea care trebuia aplicată pentru a pune cazul în mișcare. Porsche a emis recent o declarație cu privire la fiasco-ul complet al transmisiei manuale și măsurile luate pentru a-l rezolva.

Porsche 911 Háttérképek 2023

„După consultarea cu oficialii guvernamentali din California, Porsche Cars North America (PCNA) este încântată să confirme că dealerii săi vor putea vinde noul 911 GT3 cu o transmisie manuală cu șase trepte, ceea ce înseamnă că atunci când primele mașini vor ajunge în toamnă, ei vor putea vinde toate cele 50 de pot înmatriculate legal și să conducă în stat Săptămâna trecută, California DMV și California Highway Patrol au lucrat pentru a găsi o soluție și pentru a ajuta la determinarea căii de reglementare adecvate. Pe 11 iunie, Porsche Cars North America a primit o notificare de la California Highway Patrol că procedura de testare existentă (SAE J1470, martie 1992) nu a fost actualizată, dar nu a putut identifica un proces procedural care ar permite Porsche să fie testat. noul 911 GT3 este echipat cu o transmisie manuală prin procedura de testare modernă (SAE J2805, din mai 2020). Discuțiile cu autoritățile de reglementare au continuat, dar fără să cunoaștem decizia, am luat decizia dificilă de a informa dealerii că opțiunea manuală nu mai este disponibilă în California, întrucât nu există nicio modalitate de a înmatricula legal vehiculele în stat. Am raportat acest lucru în același timp cu anunțul planificat pentru 15 iunie a pachetului 911 GT3 Touring. PCNA ar dori să mulțumească DMV din California și Patrula de Autostrăzi din California pentru promptitudine și asistență în identificarea rapidă a căii de reglementare adecvate. 911 GT3 va sosi în SUA în această toamnă, alăturându-se altor 16 modele din gama Porsche care pot fi echipate cu trei pedale.”

Sper că niciun californian nu și-a pus casa la vânzare pentru că s-a gândit că nu-și permit mașina pe care și-o doreau. Poate că a fost o săptămână încărcată pentru cei care au comandat o transmisie manuală GT3 în California. Este posibil să le fi spus dealer-ul că pot obține doar PDK.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Moscow Russia 070202019 Porsche 911 Carrera Stockfotó 2001425285

Acum ar putea auzi din nou de la dealer pentru a-i anunța că pot înlocui singuri angrenajele. Totul e bine, care se termină cu bine, dar a fost totuși o situație incomodă. Acest lucru ne face să ne întrebăm cum vor afecta viitoarele reglementări achizițiile de mașini. Un număr de state au anunțat deja planuri de a elimina treptat vehiculele pe benzină în următorii câțiva ani. Cât de neted merge?

Putem specula despre viitor cât ne place. Dar cel puțin acum știm că California va avea o transmisie manuală GT3. Singurul obstacol rămas este distribuția de la dealerul local. Oricât de trist este, poate fi de fapt mai dificil decât să urmezi regulile patrulei de autostradă din California.

Porsche 911 Háttérképek 2023

Joe Kuczynski Joe a fost obsedat de mașini de când și-a luat prima jucărie Matchbox în anii ’70. În 2003, și-a găsit o nouă pasiune cu zilele de pistă, ceea ce a dus la obținerea licenței de competiție SCCA în 2015. În 2019, a devenit instructor de conducere certificat al Asociației Naționale de Sporturi cu Motor. Dragostea lui pentru patru roți nu s-a stins niciodată, fie că a fost să concureze cu cele mai bune mașini din lume, să parcurgă 2.000 de mile cu mașini sport cu 2 locuri sau să plece cu mașina de pe munte. . Scrierea pentru o serie de site-uri de mărci online, Auto Communities, inclusiv Ford Truck Enthusiasts, 6 Speed ​​și multe altele, îi permite să împărtășească aceste cunoștințe și pasiune cu alții.

Mutatjuk Az Utat, Ahová Azonnal Indulnánk Egy Porsche 911 Gt3 Mal

Leave a Reply