Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Posted on

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023 – În ultimul weekend din ianuarie, visul iernii se termină, meciurile de fotbal NB I și NB II continuă, optimile de finală din Cupa MOL a Ungariei merge în februarie, în timp ce Ferencváros este interesat de turul eliminatoriu al Europei ungare. Liga lui martie. În această lună, naționala începe și anul 2023 cu calificarea la Campionatul European din 2024 – în articolul nostru am adunat cele mai importante date de primăvară pentru fotbalul maghiar.

Revenirea fotbalului maghiar de club nici nu trebuie să aștepte până în weekend, deoarece meciul ZTE-Ferencváros ratat din runda a 2-a va fi reprogramat pentru marți seara – acesta va fi primul meci de fotbal NB I din 2023.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Iar o rundă completă se va disputa în weekend (17), M4 Sport va transmite 3-3 campioni sâmbătă și duminică, cu o ciocnire între lideri și căpitanii de echipe, găzduită de echipa surpriză a sezonului, Kecskemét Fehérvár, Újpest. Și Honvéd începe în această primăvară cu un adevărat miting pentru retrogradare.

Nb I: Irány A Tavasz

Pe 1 februarie, FTC va mai face un meci pe care l-a ratat în toamnă (împotriva lui Paks), iar în runda a 18-a va avea loc al doilea derby Fradi-Újpest al sezonului, iar următorul raliu FTC-Vidi va avea loc în weekend. după pauza echipei Naţionale din martie (etapa 25). Jocurile OTP Bank League se încheie în ultimul weekend din mai.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Etapa a 17-a sâmbătă, 28 ianuarie, ora 14.30: Kisvárda–Paks (M4 Sport) 17.00: DVSC–ZTE (M4 Sport) 19.30: Ferencváros–Vasas (M4 Sport) duminică, 29 ianuarie, ora 1.00 p.m. :00: Mezőkövesd–Puskás Akadémia (M4 Sport) 15:30: Újpest–Budapest Honvéd (M4 Sport) 17:30: Kecskemét–MOL Fehérvár (M4 Sport+)

Mercantile Bank League reîncepe și în ultimul weekend din ianuarie, iar pe M4 Sport vom transmite în direct finala fiecărei runde luni seară, mai întâi meciul dintre Szeged și ETO FC Győr.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Mlsz Budapesti Igazgatóság

Cupa MOL a Ungariei va continua la mijlocul celei de-a doua săptămâni a lunii februarie. Odată cu optimile de finală, M4 Sport va transmite, de asemenea, un meci marți, miercuri și joi, precum și tragerea la sorți pentru sferturile de finală în direct.

Molino uriaș al fanilor Ferencváros înaintea meciului dintre Ferencváros și AS Monaco din etapa a 5-a a fazei grupelor Europa League (Foto: MTI / Szilárd Koszticsák)

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Ferencváros, care a ajuns în optimile de finală din Europa League în calitate de câștigător de grupă, va juca următoarea serie a doua cupei europene pe Arena Puskas la jumătatea lunii martie.

Sszefoglaló: Zte Ii

Un lucru este cert: M4 Sport va transmite duelul în direct, pe care îl vom urmări în primul tur al turului eliminatoriu cu un duel între Manchester United și Barcelona.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Datele principale ale Ligii Europa: primăvara 2023, faza eliminatorie a Ligii Europa: faza eliminatorie, play-off: 16 și 23 februarie, extragerea din 16 februarie: 24 februarie, optimile de finală: 9 și 16 martie, tragere la sorți din sferturi și semifinale: 17 martie . , Sferturi de finală: 13 și 20 aprilie. Semifinale: 11 și 18 mai. Finală: 31 mai (Budapest, Puskas Arena) Echipa națională a Ungariei

Anul acesta, accent pentru echipa națională de fotbal a Ungariei, care va oferi fanilor experiențe de neuitat în 2022, este calificarea la Campionatul European din 2024 din Germania; Jocurile vor fi desigur transmise în direct de M4 Sport. Calificarea începe în martie și se încheie în noiembrie, cu excepția calificării suplimentare, care va avea loc în luna martie a anului viitor.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Elkészült A Dpase Sorsolása

Datorită performanței sale excelente în competiția Nations League de anul trecut, Ungaria a fost inclusă încă de la început în Grupa G de calificare europeană.

Întrucât echipa maghiară a fost plasată într-o grupă de calificare de cinci (în loc de șase), calendarul 2023 se va completa cu un joc pregătitor în primăvară și unul în toamnă. Știm deja că naționala Estoniei va ajunge la Budapesta în martie, adversarul din septembrie nefiind anunțat încă de MLSZ.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Programul 2023 al naționalei Ungariei: 23 martie, Ungaria-Estonia (meci pregătitor) 27 martie, Ungaria-Bulgaria 8:45 16 iunie, Muntenegru-Ungaria 6:00 6:00 20 iunie, Ungaria-Lituania 8:45 septembrie . 7, Serbia-Ungaria, 20:45 14 octombrie, Ungaria-Serbia, 20:45 17 octombrie, Lituania-Ungaria, 20:45 16 noiembrie, Bulgaria-Ungaria, 20:45 19 noiembrie, Ungaria-Muntenegru , 3:00

éve Történt: A Dorogi Bányász Labdarúgó Csapata Fennállásának Legelőkelőbb Bajnoki Eredménye, Egyben ötödször Lett Az Ország Legjobb Vidéki Egyesülete

Se discută prelungirea cu Cerceșov, este nevoie de dezvoltare în handbal, schimbarea de țară a fraților Liu poate fi evitată – interviu cu Gábor Kubatov

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

El a discutat deja prelungirea cu Stanislav Cherchesov și este sigur că directorul sportiv nu va fi mulțumit dacă va afla la tragerea la sorți din Europa League că FTK îi va fi adversarul – a spus președintele clubului Gábor Kubatov. Într-un interviu acordat hirado.hu, acesta a spus că statul maghiar a fost de acord cu înțelegerea cu Ferencváros și a vorbit, de asemenea, despre modul în care mutarea fraților Liu ar fi putut fi evitată dacă clubul ar fi reacționat mai repede.

Football OTP Bank League se va relua în curând, dar în loc să înceapă în ianuarie, ne uităm înapoi la meciurile de anul trecut. Vom examina sistemul de puncte introdus pentru sezonul 2022-2023, care are scopul de a promova includerea jucătorilor maghiari, din perspectiva fotbaliștilor tineri, în special U21.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Elkészült A Keleti Csoport Sorsolása

Am analizat datele agregate ale jucătorilor din primele 16 runde ale Ligii OTP Bank după poziție, iar grafica publicată dezvăluie multe nu numai despre fotbaliștii înșiși, ci și despre echipele lor. Echipa de fotbal.

Comitetul de Competiție al Asociației Maghiare de Fotbal (MLSZ) a pregătit tragerea la sorți pentru grupele de vânătoare de puncte NB III. După cum am relatat deja, fotbaliștii lui Dunaújváros FC au fost plasați și anul acesta în Grupa Centrală, iar la tragerea la sorți de astăzi s-a decis ca echipa lui Ferenc Horváth să joace în mediul de acasă, Paksi FC II. Începe meciurile de campionat cu un meci împotriva zilei de 31 iulie.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

În următoarele două runde, jucătorii DFC vor juca și împotriva echipelor afiliate, întrucât MTK II va începe pe 3 august. Novák Zsomborék își va vizita casa, în timp ce pe 14 august Ferencváros II va vizita stadionul Dunaújváros. La fel ca și sezonul trecut, anul acesta va fi un „joc de primăvară” pentru fotbaliștii noștri și anume PAX II, echipele urmând să concureze între ele într-o „revanșă”.

Nb Ii: Szeged Csanád Ga–eto Fc Győr

După o pauză de puțin peste două luni, vânătoarea de puncte continuă pe 12 februarie și MTK II. împotriva lui Monor, în timp ce ultimul meci din sezonul ligii este programat să fie jucat împotriva lui Monor pe 31 mai 2023.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Echipa de fotbal Dunaújváros FC a reușit duminică după-amiază un egal 1-1 împotriva liderului Szentlőrinc în liga internă.

Echipa feminină de polo pe apă DFVE s-a apărat excelent și a luptat din greu, dar în cele din urmă a pierdut duelul național BL împotriva campioanei Sabadell cu un gol.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Babati Benjamin Távozik Győrből

Echipa de futsal pentru adulți Dunaújváros a obținut o victorie confortabilă cu 5-1 împotriva lui Asterix Érd în campionatul Rácalmás vineri seară, cu un joc încrezător.

Deși echipa de hochei pe gheață Dunaújváros Steel Bulls a avut un avantaj de trei goluri la jumătatea perioadei a doua, ei au pierdut în jocul de acasă al BJA.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Komárom VSE, care se află pe locul șase în NB I/B, va fi adversarul Academiei de handbal Dunaújváros Kohász în turul trei al Cupei Ungariei.

Szentesi Foci 1989.

Echipa de adulți Dunaújváros Futsal își poate mări punctele de campionat în meciul Rácalmás împotriva Asterix SC Érd din această seară de la ora 07:00. Implementarea planificată, fără probleme a dezvoltării infrastructurii.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

La pregătirea tragerii la sorți, comisia de concurs trebuie să țină cont de aspectele tehnice și economice ale multor contracte de televiziune pentru a asigura valabilitatea aspectelor corespunzătoare. Participarea echipelor noastre implicate la cupele internaționale (Videoton FC, DVSC, Ferencváros, MTK Budapesta) și programul planificat al investițiilor în dezvoltarea stadionului au un impact fundamental asupra programului competițional NB I.

Cele 12 echipe care participă la sezonul 2015-2016 OTP Bank League vor determina plasarea în urmărirea de 33 de puncte din acest an. Echipele joacă trei runde complete, adică 11 runde, în a treia rundă de primăvară primele șase din sezonul 2014-2015 joacă șase, celelalte echipe joacă cinci jocuri acasă. Joi a avut loc tragerea la sorti pentru întregul sezon, adică toate cele trei runde, cluburile de top au timp până luni viitoare să-l informeze despre dorințele lor privind schimbul de drepturi de selecție pe teren.

Nb I Tavaszi Sorsolása 2023

Nb I // Csak A Kispest!

Campionii în curs, Videoton FC, vor juca în primul tur pe stadionul Haladás din Ferencváros Szombathely, casa lui Honvéd. Primul derby al sezonului va avea loc în weekendul din 12 septembrie când Ferencváros va vizita casa lui Újpest, iar în weekendul din 13 decembrie se va disputa duelul Ferencváros-Újpest pe Groupama Arena. Ferencváros va găzdui cel de-al treilea joc al celor două echipe în runda a 32-a în weekendul din 30 aprilie. Cei doi nou-veniți Békéscsaba și Vasas se vor întâlni pentru prima dată pe stadionul de acasă al Viharsarkianilor în etapa a 4-a, în această rundă urmând să găzduiască și întâlnirea dintre Videoton FC și Ferencváros (Fehérváros va fi echipa gazdă de două ori în deplasare). trei meciuri între cele două echipe în acest sezon).

Leave a Reply