Férfi Frizura Hosszú 2023

Posted on

Férfi Frizura Hosszú 2023 – Atunci cand decizi ca vrei sa iti schimbi coafura si sa incerci un nou stil, vei fi inevitabil informat despre numeroasele coafuri si tunsori pentru barbati. Care este cel mai simplu și mai evident mod de a face acest lucru? Ei bine, desigur că este motorul de căutare Google. Tastați deja: „tunsoarea bărbaților”, „aranjarea bărbaților”, „aranjarea bărbaților”, dar, din păcate, majoritatea rezultatelor căutării returnează doar imagini de succes sau conținut pinterest. Și poate când vezi 1-1 poze cu coafuri bărbaților, spui da, aceasta este coafura bărbaților de care am nevoie.

Dar care este numele lui? Care este esența tăierii? Îmi va arăta bine? Dacă vreau să cer o tunsoare bărbătească la frizerie G-cutz, sub Erzsébet körút 16, cum să întreb?

Férfi Frizura Hosszú 2023

Férfi Frizura Hosszú 2023

În acest articol, vă vom prezenta cele 10 coafuri bărbătești pe care trebuie să le cunoașteți în detaliu, una câte una! Vă arătăm diferite variante și imagini ale fiecărei coafuri, astfel încât să vă puteți imagina cum ați putea merge și veți găsi o imagine a modului în care o tăiem pentru fiecare coafură! De asemenea, descriem cui îi recomandă frizerii noștri tunsorile noastre și, desigur, veți primi și un mic istoric al părului cu fiecare tunsoare pentru a face lectura puțin mai interesantă.

Top 10 Férfi Frizura 2022

Prima concurentă nu l-am ales întâmplător, pentru că este poate una dintre cele mai populare coafuri pentru bărbați, care se vede mult în fiecare zi pe stradă și pe ecranul cinematografului. Tranziție, fade, zero, acestea sunt cuvintele cheie pentru undercut. Toate frizerii sufla din exterior, iar aici vorbim mai ales despre tehnica de tuns, nu despre o coafura anume.

Férfi Frizura Hosszú 2023

Ce este părul subdecupat pentru bărbați? Esența tunsorii este contrastul ridicat dintre secțiunile individuale de păr, deoarece numele se referă și la: undercut. Aceasta înseamnă că partea laterală a coafurii are un contrast puternic cu partea de păr de pe vârful capului, cele două nu se amestecă subtil.

Acest lucru nu înseamnă că nu există tranziție în partea laterală, deoarece tunsorile bărbaților moderni sunt realizate cu o tranziție. Înseamnă pur și simplu că există o diferență semnificativă între lungimea părului de pe părțile laterale și lungimea părului de pe vârful capului. De exemplu, Brad Pitt din filmul Anger poartă o coafură cunoscută sub numele de coafură deconectată, fără tranziție:

Férfi Frizura Hosszú 2023

Hajszíntrendek 2023 Ban

Dar cu o tranziție subtilă se poate crea același stil, chiar dacă părțile laterale sunt tăiate pe piele. În acest caz, nu vorbim de o infrastructură neconectată, ci de o infrastructură neclară sau de tranziție:

Avantajul tunsorii pentru bărbați este versatilitatea acesteia, deoarece poate fi purtată de reprezentanții aproape a oricărui stil, în funcție de cât de mult este tuns deasupra și în ce direcție este pieptănată, precum și de lungimea laterală. parul cu incredere Poate fi perfectă și pentru o rochie, pentru întâlniri de afaceri, chiar dacă părțile laterale nu sunt lăsate complet lungi. Poate fi la fel de potrivit pentru purtarea de zi cu zi sau complet casual pentru o ieșire de noapte.

Férfi Frizura Hosszú 2023

Își ține perfect locul la bărbierit, cu bărbi medii și foarte lungi. Astfel, coafura scurtă oferă un aspect masculin cu aproape orice barbă lungă. Indiferent de felul în care te îmbraci, te îmbracă natural, așa că asortată cu ținuta potrivită, succesul este garantat.

Kétszer Dúsabbnak Tűnik A Félhosszú Haj, Ha Ezt A Szárítási Technikát Alkalmazod: Lágy Esésű Frizura, Ami Nem Lapul Le Egyhamar

„Când este un UNDERCUT o alegere bună?” Majoritatea ramelor întind capul în sus, așa că este potrivit pentru cei a căror formă de față nu este prea îngustă implicit, sau pentru cei care doresc să-l strângă. Pe langa tuns si coafat, necesita cel putin 6-10 cm lungime a parului, iar in cele mai multe cazuri lasa fruntea libera, asa ca ii vor beneficia pe cei care nu au fruntea foarte mare sau au linia parului joasa. .

Férfi Frizura Hosszú 2023

Așa va arăta pielea de dedesubt dacă o tăiați cu noi. poti sa vii Astăzi o putem face pentru 4800 HUF. Consultați programările noastre gratuite!

După undercut, să trecem la stilul clasic bărbătesc, slick-back-ul menționat anterior, care se poate face nu numai cu metoda undercut, adică se poate face și fără o tranziție de contrast.

Férfi Frizura Hosszú 2023

Betiltották Az

Tradus literal, înseamnă slicked back, dar dacă ar fi să luați o scrisoare și să o scrieți ca slicked back, ați putea să o descrieți cu termenul corespunzător slicked back. Stilul nu se oprește însă la netezirea spatelui, ci include și un efect îmbogățit obținut prin ridicarea pliului, care poate fi folosit pentru a obține o formă mai clasică și masculină a capului și a feței. Poate cel mai mare avantaj al său este că nu îmbătrânește. Poate fi purtat în anii 20, precum și în anii 40, 50 sau 60. Uită-te doar la De Niro la 70 de ani, care este noua față a lui Zegna. Această toamnă este izbitoare, cu o tăietură de gangster:

Este necesar sa ai macar o bucata de par care sa ajunga pana la mijlocul gatului si sa nu fie deloc chelie, deloc pe frunte, dar daca ai una macar sa fie deasupra. spatele, care poate fi acoperit cu fire lungi. Daca este bine taiat, usca-l dimineata si fixeaza-l cu ceara, gel, pudra si/sau lac. Cu toate acestea, o tunsoare bună este crucială aici, coaforul trebuie să știe forma capului tău, rotația ta, dacă ai o despicare sau nu, dacă părul tău își dorește de ani de zile să crească într-o singură direcție, unde ar trebui să fie rărit și , desigur, dacă poți. adăuga tranziție pentru un efect mai tineresc.

Férfi Frizura Hosszú 2023

„Când este recomandată o coafură netedă?” În primul rând, spunem oricine îl poartă. Persoanele cu fețe lungi și ovale pot alege ambele, dar lungimea părului lateral ar trebui să țină cont de dimensiunea urechilor și de forma capului. Dacă urechile tale, de exemplu, sunt foarte proeminente pe cap sau fața ta este în mod natural mai îngustă, s-ar putea să fii mai potrivit cu o parte laterală mai lungă, care nu începe de la început. Da, și părul adevărat se lipește de spate ca tencuiala, așa că dacă ești genul căruia îi place să-ți sufle părul toată ziua, s-ar putea să vrei să mergi la QUIFF!

A Férfi Frizurák Története: A 30 As évektől Napjainkig

În frizeria noastră gangster se fac spate adevărate. 4800 HUF și îl puteți vedea și în oglindă în seara asta. Consultați programările noastre gratuite! – 16 Erzsébet körút

Férfi Frizura Hosszú 2023

Să stăm puțin mai mult cu linia netedă a spatelui și să aruncăm o privire la stilul ei cel mai strâns, legendarul pompadour. De fapt, este o variantă a coafurii bărbaților din spate, care se pare că se confruntă și astăzi cu o renaștere. vă amintiți Am început să vorbim puțin mai sus, acasă la Elvis.

Sub spate este aproape la fel cu spatele alunecat, așa că vorbim despre o coafură care este mai lungă deasupra și pieptănată la spate, dar în acest caz partea de deasupra frunții este mai lungă și mai înaltă, ceea ce conferă pompadour-ului un aspect foarte lung. aspect caracteristic. formă proeminentă din față în sus.

Férfi Frizura Hosszú 2023

Férfi Frizura Magas Homlok Esetén

Dacă este un pompadour, nu uita de fundul de rață. Pentru un pompadour cu adevărat elegant, o secțiune de păr este pieptănată la ceafă pentru a crea o formă distinctă de coadă de rață ondulată.

Acest stil a reprezentat întotdeauna rebeliune, așa că nu suntem surprinși că reprezentantul său clasic a fost Elvis, așa că putem deja ghici despre istoria sa, dar înainte de a intra în narațiune:

Férfi Frizura Hosszú 2023

Nu vorbim despre un moft din trecut pe care nu îl mai poți recunoaște. Cu barbă sau fără, cu o tranziție mai scurtă sau mai lungă, dar pompadour-ul ridicat în față este încă cool în 2022 și îl vezi des în stradă/cluburi, pub-uri și străzi din Budapesta:

Ezt Az 5 Hajszínt Fogja Kérni Mindenki 2023 Ban A Fodrásztól

Sau dl. Un pompadour Beckham mai clasic, cu o barbă rasă. Deși slăbirea părții superioare a părului poate fi deja numită Quiff.

Férfi Frizura Hosszú 2023

„Cui arată bine coafura POMPADOUR?” Dacă spatele este tuns bine, va exista și un pompadour, ceea ce înseamnă o frunte mai puțin proeminentă (fără chelie), păr care ajunge la vârful gâtului și o formă a capului mai îngustă, mai ovală. Din cauza buclei ridicate și a părului mai lung, pompadour-ul durează puțin mai mult să se usuce decât cel alunecat, dar nu este deloc imposibil. Dacă poți vedea cum o face frizerul tău, îți va fi mai ușor să o faci acasă. Pe langa uscare, este foarte importanta si fixarea, aici este indicat sa aplicati pomada, ceara – sau chiar spuma umeda inainte de uscare, iar dupa uscare intariti-o cu o ceara + lac mai puternica, astfel incat sa stea toata ziua. Versiuni Pompadour:

Pompadour făcut de noi. 4800 HUF și o vom face și pentru tine. Erzsébet körút 16. Consultați programările noastre gratuite!

Férfi Frizura Hosszú 2023

FÉrfi Hajak, Amelyek Biztosan Tarolnak Majd 2020 Ban!

Quiff-ul este un clasic atemporal, stilul dezordonat al băieților frumoși din emisiunile TV sau trupele de băieți din anii 80 și 90. O lejeritate naturală atemporală care se potrivește cu hainele elegante și mai relaxate. Practic este similar cu stilul pompadour și cu coafura din spate a bărbaților, dar permite mai multă libertate și creativitate.

Această coafură este de fapt un pompadour mai lejer, dezordonat, care este de lungime scurtă sau medie pe laterale, lung în partea de sus, măturat înapoi, unde partea de sus nu este uscată atât de ascuțit și regulat, dar este permisă puțină slăbire.

Férfi Frizura Hosszú 2023

De asemenea, kiff-ul poate fi pieptănat în partea de sus, în lateral sau chiar înainte în lateral ca un pompadour. O cifă tipică arată așa

Ez Volt Az Idei év Legnépszerűbb Férfi Frizurája

Puține lucruri le excită pe femei ca bretonul bine tăiat. Aproape că ai cădea și tu, nu-i așa?

Férfi Frizura Hosszú 2023

Avantajul evident al coafurii este că, datorită căderii sale naturale, neuniforme și largi, este mai ușor de coafat decât coafurile mai strânse pe spate. Adormi pompadour, ceară și lac „netede” seara, ceea ce face forma ruptă atât de frumoasă. Din păcate, asta nu înseamnă că te vei culca și te vei trezi cu dureri de spate.

Deoarece quiff-ul este mai dezordonat decât pompadour-ul, nu necesită o astfel de fixare permanentă, așa că nu trebuie să fie cerat și lăcuit. În consecință, dacă tu sau partenerul tău vă pieptănați părul de mai multe ori pe zi, coafura nu își va pierde durabilitatea. Indiferent dacă ai părul drept sau ondulat, un kiff poate fi ținuta perfectă pentru tine. Ca și în cazul pompadour-ului, principalul lucru aici este tăierea corectă, dar, desigur, uscarea dimineața poate fi mai relaxantă.

Férfi Frizura Hosszú 2023

Férfi Dauer: újra Hódít A Dauerolt Haj

Ceea ce am scris ca condiție de bază a pompadour-ului, că poate fi purtat doar cu părul foarte gros și fruntea cheală, nu este atât de strict cu kiffa. Cu părul bărbaților, poți acoperi perfect petele chelie mici și petele mai rare, totul depinde de direcția în care uscați cu suflarea și, bineînțeles, de cât timp vă lasă frizerul.

La fel, un kiff nu are nevoie de o anumită formă a feței, deoarece depinde dacă lăsați părțile laterale mai mult și nu ridicați partea superioară.

Férfi Frizura Hosszú 2023

Leave a Reply