Audi S Háttérképek 2023

Posted on

Audi S Háttérképek 2023 – Creditat pentru filtrarea factorului premium de stare de bine până la segmentul compact, hatchback-ul emblematic al Audi va ridica din nou poziția cu noul A3, care va debuta la Geneva cu un aspect nou, evolutiv și un salt revoluționar în calitate și sofisticare tehnologică. . și plângerea șoferului. Modelul cu trei uși de a treia generație este primul care va fi dezvăluit în Elveția și va fi disponibil pentru comandă în Marea Britanie în primăvară, cu un preț de pornire de aproximativ 19.000 de lire sterline înainte de primele livrări din septembrie.

Emisiile de CO2 ale noului A3 de până la 99 g/km sunt posibile de tehnologia „Audi ultralight”, care îi permite să fie cu 80 kg mai ușor decât predecesorul său. Acest lucru este ajutat de aripile față și capota din aluminiu, care contribuie la o greutate proprie de top de doar 1.175 kg pentru modelul 1.4 TFSI. În ceea ce privește dimensiunile, noul A3 este aproape identic cu predecesorul său ca lungime și înălțime, la 4.237 mm și, respectiv, 1.421 mm, dar are un ampatament mai lung cu 2.601 mm pentru echilibru dinamic și ambalaj interior. De asemenea, este puțin mai lată la 1777 mm.

Audi S Háttérképek 2023

Audi S Háttérképek 2023

Grila radiatorului cu un singur cadru semnătură a Audi domină aspectul frontal și, la fel ca până acum la modelele cu specificații superioare, este flancată de faruri cu xenon cu lumini de zi cu LED, cele mai recente versiuni având o nouă centură rigidă, cu clips, care se înfășoară. în jurul cea mai mare parte a lentilei. Acestea vor fi optionale si pentru alte modele, unde vor fi instalate, lămpile din spate vor fi echipate si cu LED-uri. Pe termen lung, vor fi disponibile și faruri full LED, ceea ce va fi o premieră în segmentul mașinilor compacte.

Audi S6 Sedan

Privită din lateral, linia distinctivă a uraganelor – un element clasic de design Audi – conferă structură zonei de sub ferestre, în timp ce deasupra pragurilor ușii linia dinamică se ridică brusc în sus. Stâlpii C ușor înclinați și un acoperiș care se extinde înapoi într-un spoiler modest conferă mașinii o senzație distinctă de coupé.

Audi S Háttérképek 2023

În spate, buza spoilerului de deasupra difuzorului subliniază lățimea noii mașini compacte de lux, în timp ce geometria interioară a stopurilor despicate este o variație a temei farurilor. Hayonul are un aspect sculptat 3D, iar sub el, în orificiul de admisie al difuzorului din partea stângă, una sau două țevi de eșapament, în funcție de tipul de motor.

Interiorul complet reproiectat al lui Audi A3 conduce în clasa sa în ceea ce privește calitatea și designul, cu standarde de materiale, manoperă și ergonomie care depășesc cu adevărat limitele la acest nivel. Un tablou de bord simplu „plutitor” cu orificii de aer rotunde, un panou elegant de control al climatizării și un panou de instrumente reproiectat sunt elementele evidențiate, precum și un ecran color 3D opțional pentru sistemul de informații pentru șofer, un ecran MMI ultrasubțire pliabil electric și un spațiu nou. -economisire frana de parcare electromecanica.Exista optional o statie pentru sistemul de operare MMI pe consola centrala. În forma sa cea mai avansată – MMI navigation plus cu MMI touch – partea superioară a butonului rotativ al dispozitivului are forma unui touch pad – o altă inovație ergonomică. Șoferii pot introduce litere și cifre cu mișcări ale degetelor, la fel ca modelele Audi mai mari.

Audi S Háttérképek 2023

Lamborghini Revuelto First Drive Review: A Sharp Step Into The Electrified Era

Un alt domeniu tehnic în care noul Audi A3 va străluci este noile sisteme performante de asistență a șoferului. Acestea sunt disponibile de la controlul adaptiv de croazieră asistat de radar la Audi side assist, Audi Active Lane Assist, detectarea semnelor de circulație, asistentul de parcare și sistemul de bază de pre-siguranță Audi.

Și în ceea ce privește infotainment, cel mai recent A3 și-a ridicat jocul în mod semnificativ, cu funcții precum noul sistem de sunet Bang & Olufsen opțional pentru A3, navigarea MMI plus și configurarea mobilă cu servicii online care oferă noi informații de trafic online.” In timp real. ” și printr-un punct de acces WLAN le permite pasagerilor să acceseze Internetul în timpul călătoriei.

Audi S Háttérképek 2023

Noul Audi A3 va veni pe piață cu trei motoare cu patru cilindri, toate fiind fundamental noi. Motoarele TFSI de 1,4 litri și 1,8 litri și motoarele TDI de 2,0 litri au 122 CP, 180 CP și, respectiv, 143 CP. În comparație cu modelul anterior, acesta oferă o îmbunătățire medie a consumului de combustibil de 12 la sută.

Free Audi & Car Images

Motorul TFSI de 1,8 litri este cuplat la o transmisie S tronic cu dublu ambreiaj cu șapte trepte în mod standard; TFSI de 1,4 litri și TDI de 2,0 litri sunt cuplate la o transmisie manuală cu șase trepte. Toate motoarele din această primă etapă antrenează roțile din față; Acesta va fi urmat mai târziu în 2012 de tracțiune integrală permanentă quattro și de alte motoare, inclusiv un TFSI de 1,4 litri cu tehnologie inovatoare de cilindri asortați.

Audi S Háttérképek 2023

Caroseria noului A3 a fost proiectată ținând cont de echilibrul optim între confort, liniște și atractia șoferului. Este alimentat de o servodirecție electrică reglată cu precizie, cu o acționare electromecanică extrem de eficientă și un program electronic de stabilitate care include un diferențial electronic cu alunecare limitată, făcând manevrarea la limitele performanței mai lină și mai sigură.

Sistemul opțional Audi Drive Select permite șoferului să schimbe caracteristicile de funcționare ale componentelor cheie, și anume greutatea direcției, răspunsul la accelerație și punctele de schimbare (unde este instalat S tronic). De asemenea, poate fi modernizat pentru a include controlul sistemului opțional de rulare magnetic al Audi cu amortizoare magnetoreologice umplute cu lichid.

Audi S Háttérképek 2023

Audi A3 1080p, 2k, 4k, 5k Hd Wallpapers Free Download

Noul A3, care își va celebra premiera la Salonul Auto de la Geneva 2012, reprezintă cunoștințele tehnologice și experiența Audi combinate într-o formă compactă. Cu caroseria sa ușoară, arhitectura interioară și interfețele cu utilizatorul, această mașină cu trei uși stabilește încă o dată noi standarde în segmentul său. Motoarele sale impresionează prin eficiența și puterea lor, iar gama de sisteme de asistență pentru șofer și soluții de infotainment este de neegalat în segmentul compact premium.

Noul Audi A3 este proiectat cu linii clare și proporții compacte. Cu 4.237 mm lungime și 1.421 mm înălțime, este aproape identic cu modelul anterior, dar ampatamentul său a crescut cu 23 mm până la 2.601 mm. Contopirea frontală este acum mai scurtă, iar lățimea sa a crescut cu 12 mm, până la 1777 mm.

Audi S Háttérképek 2023

Un element distinctiv din partea din față a mașinii este grila sculptată cu un singur cadru, cu șase colțuri; Gluga își continuă liniile. Prizele mari de aer din față reflectă puterea motoarelor.

Audi A4 B6 Wallpapers

Farurile sunt plate și au marginea inferioară în formă de undă. Modulele Xenon plus sunt standard sau optionale, in functie de versiune; Datorită benzilor LED care alcătuiesc luminile de zi, A3 este foarte vizibil – mai ales noaptea.

Audi S Háttérképek 2023

Pe ambele părți ale caroseriei, linia uraganului bine definită – un alt element clasic de design Audi – adaugă structură zonei de sub ferestre. Deasupra pragurilor laterale, această linie dinamică se ridică brusc în sus.

Suprafețele metalice extinse dinamic și pasajele mari ale roților îi conferă noului A3 un aspect puternic. Stâlpii C ușor înclinați și plafonul, care se extinde într-un spoiler modest, exprimă aspectul sportiv al coupé-ului.

Audi S Háttérképek 2023

Iphone 5 Wallpapers

Forma spatelui cu marginea spoilerului deasupra difuzorului subliniază lățimea noii mașini compacte premium. Farurile spate split – cu tehnologie LED, unde becuri cu xenon sunt plasate lângă faruri – arată versatilitatea structurii interne a farurilor. Hayonul are un aspect sculptat 3D. Noul A3 are una sau două țevi de eșapament pe partea stângă la admisia difuzorului, în funcție de tipul de motor.

Construcția extrem de ușoară a fost întotdeauna o marcă înregistrată a mărcii Audi. Nu se limitează în niciun caz la un anumit subiect; În schimb, motto-ul este: „Materialul potrivit la locul potrivit pentru performanțe optime”. Pentru a realiza acest principiu, inginerii noului A3 au dezvoltat o caroserie multimaterial.

Audi S Háttérképek 2023

Componentele din oțel întărite, formate la cald formează o structură puternică în secțiunea inferioară, stâlpii A și B și arcul acoperișului. Oțelurile de înaltă și ultra-înaltă rezistență sunt utilizate în multe alte părți ale corpului. Capota și aripile sunt fabricate din aluminiu, ceea ce economisește mai mult de nouă kilograme de greutate.

Audi Q3 S Line (cn)

Caroseria ușoară și motoarele compacte oferă o serie de beneficii secundare întregului vehicul. Greutățile multor șasiu, sistem de evacuare și componente interne au fost reduse. A3 1.4 TFSI cântărește doar 1.175 kg – cu 80 kg mai puțin decât modelul anterior și stabilește un etalon impresionant în segmentul compact premium.

Audi S Háttérképek 2023

Caroseria lui Audi A3 prezintă alte avantaje. Are un nivel ridicat de siguranță în caz de impact; Este solid și sonor. Un parbriz cu amortizare a zgomotului este echipament standard și au fost luate o serie de alte măsuri pentru a reduce zgomotul în interiorul noului A3, chiar și la viteze mari.

Liniile progresive, sportive ale exteriorului se reflectă și în interiorul noului A3. Ca și în cazul modelelor Audi mai mari, cabina se înfășoară în jurul șoferului la viraj. Tabloul de bord este subțire și plat. Pare să plutească deasupra consolei centrale ușoare, care este înclinată spre șofer.

Audi S Háttérképek 2023

Images Of Audi Q5 Fy

Impresia superioară dată de interiorul noului A3 este o reflectare a standardelor stricte de calitate ale Audi. Este finisat în negru tradițional sau gri titan, dar va fi disponibil și în culori mai îndrăznețe, cum ar fi bej pashmina, maro și capri.

Leave a Reply