Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

Posted on

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023 – AUDI AG poate privi înapoi la o istorie foarte plină de evenimente și variate; Tradiția sa de producție de mașini și motociclete datează din secolul al XIX-lea. Audi și Horch din orașul Zwickau din Saxonia, Wanderer din Chemnitz și DKW din Zaskopau au îmbogățit industria auto germană și au contribuit la dezvoltarea vehiculului. Aceste patru mărci au fuzionat în 1932 pentru a forma Auto Union AG, al doilea mare producător de autovehicule din Germania în ceea ce privește volumul total de producție. Noua companie a ales ca simbol patru inele de blocare, ceea ce ne amintește și astăzi de cele patru companii fondatoare. După al Doilea Război Mondial, puterea ocupantă sovietică a cerut și demontat unitățile de producție ale Auto Union AG din Saxonia.

Liderii principalelor companii și-au făcut drum în Bavaria, iar în 1949 a fondat o nouă companie, Auto Union GmbH, care a continuat tradiția asociată simbolului celor patru inele.

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

În 1969, Auto Union GmbH și NSU au fuzionat pentru a forma Audi NSU Auto Union AG, cunoscută ca AUDI AG din 1985 și cu sediul în Ingolstadt. Cele patru inele rămân semnul distinctiv al companiei.

Audi Q5 Wallpaper 17

Activitățile companiei sunt strâns legate de fondatorul său original August Horch, unul dintre pionierii producției de automobile din Germania. După ce a absolvit academia tehnică din Mitweda, Saxonia, a lucrat în producția de motoare și mai târziu ca șef al departamentului de producție de vehicule al companiei Karl Benz din Mannheim. În 1899 și-a deschis propria afacere, Horch & C., la Köln. a început În proiectele sale de automobile, el a fost primul inginer german care a folosit blocuri de motor din aluminiu turnat și carcase de cutie de viteze, pentru a adopta transmisia arborelui și pentru a specifica clase de oțel de înaltă rezistență pentru roțile dințate. Horch și-a mutat compania în Saxonia în 1902, inițial la Reichenbach și doi ani mai târziu la Zwickau. În 1903, a început să construiască mașini cu motoare cu doi cilindri. Ulterior, la Zwickau, au fost fabricate motoare cu patru cilindri. Acestea erau unități foarte puternice pentru zilele lor, așa cum demonstrează succesul unei mașini Horch în Raliul Herkomer din 1906, cel mai dificil eveniment de distanță lungă din lume. Doi ani mai târziu, compania a vândut pentru prima dată peste o sută de mașini într-un an.

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

După o dispută cu consiliile executive și de supraveghere, August Horch și-a dat demisia în 1909. Nu a pierdut timpul în înființarea unei alte companii de producție de automobile în Zwickau. Deoarece nu putea să-și folosească propriul nume, care a fost înregistrat de prima sa companie, a adoptat traducerea sa latină: „Horch” înseamnă „Ascultă!” Și, în latină, „Audi!”.

La începutul anilor 1920, August Horch s-a retras din conducerea activă a companiei la Audiwerke AG și a fost numit în consiliul de supraveghere. Acesta este și anul în care s-a mutat la Berlin și a lucrat ca expert și consultant auto independent. Când s-a înființat Auto Union AG, în 1932, i s-a cerut să intre în consiliul de supraveghere al noii companii, iar în această calitate a continuat să ofere consiliere în chestiuni legate de dezvoltarea tehnologică. În 1944 s-a mutat din Berlin în regiunea Slay și și-a petrecut ultimii ani la Münchburg (Franconia Superioară), unde a murit în 1951, la vârsta de 83 de ani.

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

History Of The Four Rings

August Horch a fost unul dintre inginerii de pionier ai automobilelor și un om practic în toate lucrurile. Alături de inovațiile tehnice remarcabile pe care le-a aplicat cu atâta tenacitate, a contribuit semnificativ la dezvoltarea transportului cu motor de la „căruța fără cai” la automobile.

După ce August Horch a părăsit compania care îi poartă numele, programele model bazate pe ideile sale și munca de dezvoltare au continuat în producție. După Primul Război Mondial, Argus Aircraft Engine Company a achiziționat un pachet majoritar de acțiuni la Horch. Acest lucru a făcut ca doi dintre cei mai renumiți designeri de motoare, Arnold Zoller și apoi Paul Daimler, fiul lui Gottlieb Daimler, să ocupe poziția de designer șef la fabrica de automobile Horch din Zwickau.

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

În toamna anului 1926, compania Horch a introdus un nou model cu un motor cu opt cilindri în linie proiectat de Paul Daimler. Acest motor era cunoscut pentru fiabilitatea și rafinamentul său și a devenit punctul de referință pe care toți concurenții Horch au fost obligați să-l egaleze. Horch 8 a devenit sinonim cu excelența, luxul și standardele înalte în producția de automobile.

Wall Art Print Audi R8 In Sunset

În toamna anului 1931, compania Horch din Zwickau și-a prezentat noul produs emblematic la Salon d’Automobile din Paris: un cabriolet sport cu motor cu doisprezece cilindri; Expoziția era vopsită în galben strălucitor și avea o glugă maro și tapițerie din piele verde. Cu toate acestea, doar 80 dintre acest model magnific Horch au găsit cumpărători între 1932 și 1934. Ca urmare a crizei economice globale, piața acestor tipuri de mașini de lux s-a prăbușit. Horch a fost lider de piață în întreaga gamă de mașini mari, iar în 1932 a înregistrat cu o treime mai multe vânzări decât concurenții săi, de exemplu, a furnizat 773 de mașini clienților din Germania și a exportat în jur de 300, dar acest nivel de afaceri încă nu era. suficient de asemenea. 1932. O perioadă de criză economică pentru a garanta continuitatea companiei.

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

După dispariția companiei Horch Motorwagenwerke AG, August Horch a fondat o nouă companie în 1909, cu scopul din nou de a produce automobile. Deoarece Horch nu și-a putut folosi numele ca marcă de mașini, a recurs la un dispozitiv de traducere a numelui său în latină: „Horch” („auzi!”) a devenit „Audi”. Acesta a fost punctul de plecare pentru fabrica Audi din Zwickau. August Horch a construit prima mașină cu noua marcă Audi în mai 1910. Noul model a câștigat imediat respect cu o serie de succese fără precedent în Raliul Internațional Alpin al Austriei, la acea vreme cea mai dură competiție de distanță lungă de acest gen. Audi a câștigat evenimentul trei ani la rând: 1912, 1913 și 1914. După Primul Război Mondial, compania Zwickau a atras atenția în 1921 pentru că a adoptat volanul pe stânga și a fost primul producător de automobile german care a ales o destinație centrală. Se potrivește maneta de viteze. Acest lucru i-a oferit șoferului un control mai bun asupra mașinii în trafic, astfel încât toți ceilalți producători de automobile germani au urmat exemplul în anul următor.

Primul Audi cu motor cu șase cilindri a fost introdus în 1923. Era echipat cu un filtru de ulei și un filtru de aer, nu un dispozitiv larg răspândit la acea vreme. Un filtru de aer nu a devenit o caracteristică standard decât mulți ani mai târziu. Modelul cu șase cilindri al Audi a fost, de asemenea, unul dintre primele mașini din Germania care a avut frâne hidraulice pe toate cele patru roți; Designul a fost dezvoltat intern la departamentul de dezvoltare Audi din Zwickau. În 1927, designerul șef Heinrich Schuh a prezentat prima mașină cu opt cilindri a Audi, „Imperator”: un vehicul elegant, dar care a venit pe piață prea târziu, deoarece vânzările de mașini de lux mai mari erau în scădere. Compania se afla în dificultăți financiare și a fost cumpărată în 1928 de Jørgen Schefte Rasmussen, proprietarul companiei DKW.

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

Just Do It Logo With Marble Wallpaper Samsung Galaxy S8 / S8 Plus / Note 8 Case Cover

Jørgen Skafte Rasmussen era danez prin naștere, dar după ce a studiat ingineria la Mittveda și-a găsit un loc în lumea afacerilor în Statul Liber Saxonia, Germania. La sfârșitul anului 1902 a înființat o companie care producea fitinguri pentru țevi în Chemnitz; Cinci ani mai târziu s-a mutat la Zaskopau, în Munții Erzgebirge, iar în 1916 a început să experimenteze cu o mașină cu aburi. Deși eforturile sale nu au fost încununate de succes, numele proiectului, sau inițialele sale germane, a fost adoptat ca marcă înregistrată de Rasmussen încă de atunci. În toamna anului 1918, Rasmussen a achiziționat planuri pentru un motor în doi timpi dezvoltat de inginerul Hugo Ruppe; Acest motor de jucărie la scară mică a fost rapid construit și lansat în august 1919 ca motor auxiliar pentru biciclete. Prima motocicletă DKW a fost modelul „Reichsfahrt” în 1922, numită pentru un eveniment național de raliuri. În anii 1920, sub supravegherea lui Rasmussen și cu ajutorul directorului său de vânzări Karl Hahn și al designerului șef Hermann Weber, DKW a devenit principalul furnizor de motociclete din lume și, de asemenea, un lider de piață pentru motoare staționare.

În 1927, Rasmussen a achiziționat liniile de proiectare și producție pentru motoare cu șase și opt cilindri produse de producătorul de mașini falimentar din Detroit Rickenbacker. Două noi modele Audi au fost introduse ulterior cu aceste motoare. În ciuda acestui fapt, Rasmussen a putut vedea scrisul de pe perete și și-a concentrat eforturile asupra mașinilor mai mici. Primele mașini construite de DKW aveau tracțiune spate și au fost construite în Berlin-Spendau, dar la sfârșitul anilor 1930 Rasmussen a comandat fabricii Audi din Zwickau să dezvolte o mașină cu următoarele specificații: 500 cc sau 600 cc twin-two -motor cu cilindru de cursa asa cum este deja folosit pentru motociclete, caroserie din lemn portanta cu material de suprafata din imitatie de piele, axe oscilante fata si spate si tractiune fata. Acesta urma să fie primul „față DKW” și a fost opera designerilor Audi Walter Haustein și Oskar Arlt. Noul model a fost prezentat la Salonul Auto de la Berlin din 1931 și a atras o atenție considerabilă. A fost asamblat la fabrica Audi din Zwickau și în scurt timp a devenit una dintre cele mai populare și mai bine vândute mașini germane ale vremii sale.

Audi Logo Háttérképek Telefonra 2023

Ca nume de marcă, Wanderer datează din 1886, când a fost înregistrat pentru bicicletele fabricate de compania Winklhofer & Jaenicke, fondată la Chemnitz cu un an înainte. în

Két Saját Csarnokban Indul 2020 Tól Az Audi E Tron Gt Gyártása

Leave a Reply