4k Háttér 2023

Posted on

4k Háttér 2023 – După ce a fost neatins de câțiva ani, Apple a lansat o actualizare pentru iPhone SE. iPhone-ul entry-level este surprinzător de atractiv la prețul său. Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre iPhone SE, iată 15 lucruri pe care trebuie să le știți despre cel mai recent iPhone SE. Pentru comunitatea de entuziaști a imaginilor de fundal iDB, lucrul pe care doriți să îl știți cel mai mult este cum să obțineți tapetul cu gradient de bloc de culoare pentru iPhone SE 3 2022.

Pentru cei interesați de detalii, noua colecție oficială de imagini de fundal pentru iPhone SE 3 se numește Spectrum. Vine în roșu, negru și alb, cu opțiuni deschise și întunecate pentru fiecare culoare.

4k Háttér 2023

4k Háttér 2023

Personal, sunt foarte șocat că iPhone SE 3 din 2022 folosește acum tehnologia purtătorului 5G. Deși utilitatea 5G este cu siguranță discutabilă, este puțin surprinzător că Apple ar include un modem atât de scump în iPhone SE 3. Acest lucru explică probabil de ce prețul de pornire al dispozitivului a crescut cu 30 USD. De asemenea, dispozitivul folosește în continuare un afișaj LCD în loc de un panou OLED, dar include un afișaj HDR care ar trebui să redea conținut.

Brabus 930 2023 4k Wallpaper

Am reușit să obținem fișierele candidate pentru lansarea iOS pentru aceste noi imagini de fundal iPhone SE, precum și imaginile de fundal verzi oficiale pentru iPhone 13 și iPhone 13 Pro. Le puteți descărca pe toate mai jos.

4k Háttér 2023

Înainte de a putea pune mâna pe imaginile de fundal oficiale, tapetul iDB obișnuit @BasicAppleGuy a creat o versiune clonată a imaginilor de fundal oficiale pentru iPhone SE, care poate fi găsită în aplicația Basic și pe site-ul Apple. Preferata mea este de departe versiunea PRODUCT(RED) unde partea superioară aproape că se estompează într-o nuanță frumoasă de violet.

Dacă vă place munca lui, consultați întreaga galerie de imagini de fundal BasicAppleGuy iDB. Iată o selecție dintre cele mai bune lucrări ale sale. Vizitați blogul BasicAppleGuy pentru un depozit complet de imagini de fundal realizate manual și observațiile sale generale despre cele mai recente fotografii Apple.

4k Háttér 2023

Macos Ventura Wallpaper 4k, Macos 13, Macos 2022, Stock

Colecția de imagini de fundal iDB din această săptămână a fost creată de cititori ca tine. Și graficieni, de asemenea. Dacă aveți o colecție mare de imagini de fundal care nu sunt doar ale dvs., accesați-mă pe Twitter @jim_gresham. Aici interacționez cu comunitatea noastră de imagini de fundal.

Leave a Reply