The Sims 2 Férfi Hajak 2023 – EAE la șoareci: hidroliza enzimatică încrucișată a histonei H2A de către IgG la histonele H2A, H1, H2B, H3 și H4 și proteinele bazice ale mielinei
Studiu experimental al proprietăților termice și al procesului de degradare a unei noi clase de candidați la medicamente anticancer heterociclice
The Sims 2 Férfi Hajak 2023
Autoritatea de politică de acces deschis Programul de acces deschis Probleme speciale Orientări Procesul de editare Etica de cercetare și publicare Costuri de procesare a articolelor Nominalizări
Pathogen Evasion Of Social Immunity
Toate articolele publicate de companie sunt imediat disponibile în întreaga lume sub o licență de acces deschis. Reutilizarea integrală sau parțială a unui articol publicat de companie, inclusiv a cifrelor și a tabelelor, nu necesită o permisiune specială. Pentru articolele publicate sub licența Creative Commons CC BY cu acces deschis, puteți reutiliza părți ale articolului fără permisiune, cu condiția ca articolul original să fie citat clar. Consultați https:///openaccess pentru detalii.
Articolele prezentate reprezintă cea mai avansată cercetare cu cel mai mare potențial de impact major în domeniu. Articolele principale ar trebui să fie articole de fond și originale care să acopere diferite tehnici sau abordări, să ofere perspective pentru direcțiile viitoare de cercetare și să descrie posibile aplicații de cercetare.
Articolele recomandate sunt trimise prin invitație sau recomandare individuală a unui editor științific și trebuie să primească feedback pozitiv din partea recenzenților.
Tribe Athletics Celebrates Academic Success At 14th Annual Provost Awards
Articolele Editor’s Choice se bazează pe articole recomandate de editorii științifici din reviste din întreaga lume. Din numărul mic de articole publicate recent în reviste, editorul le selectează pe cele care prezintă un interes deosebit pentru cititori sau sunt considerate importante în domeniul lor respectiv. Scopul este de a oferi o imagine de ansamblu asupra celor mai interesante lucrări publicate în diferitele domenii de cercetare ale revistei.
De Linlin Zhang, Guanghui Yang, Jun Wang, Jialu Zhang, Keyuan Chen, Xiaoran Xiong, Yaohong Zhu, Chuang Xu* și Jiufeng Wang*
Primit: 10 aprilie 2023 / Revizuit: 3 mai 2023 / Aprobat: 6 mai 2023 / Publicat: 12 mai 2023
Serge Clivio: Sticks & Stones (unplugged)
Virusul diareei virale bovine (BVDV) este o boală virală foarte contagioasă care provoacă pierderi economice în producția de animale. Galatul de etil (EG) este un derivat de acid fenolic cu diferite potențiale de a modula răspunsurile gazdei la agenți patogeni, cum ar fi activitatea antioxidantă, activitatea antibacteriană și inhibarea producției de factor de adeziune celulară. Scopul acestui studiu a fost de a evalua dacă EG afectează infecția cu BVDV în celulele de rinichi bovin Madin-Darby (MDBK) și de a înțelege mecanismele antivirale. Datele indică faptul că EG inhibă eficient infecția cu BVDV atunci când este co- și post-tratat în celulele MDBK la doze non-citotoxice. De asemenea, EG a inhibat infecția cu BVDV la începutul ciclului de viață viral prin blocarea etapelor de intrare și replicare, dar nu și atașarea și eliberarea virală. De asemenea, EG a inhibat puternic infecția cu BVDV prin promovarea expresiei proteinei transmembranare induse de interferon 3 (IFITM3) localizată în citoplasmă. Nivelul proteinei catepsinei B a fost semnificativ scăzut de infecția cu BVDV, în timp ce a fost crescut semnificativ de tratamentul cu EG. Intensitatea fluorescenței colorării cu acridină portocalie (AO) a fost semnificativ scăzută în celulele infectate cu BVDV, dar a crescut în celulele tratate cu EG. În cele din urmă, analiza Western blot și imunofluorescență au demonstrat că tratamentul cu EG a crescut semnificativ nivelurile de proteine ale markerilor de autofagie LC3 și p62. Clorochina (CQ) a crescut semnificativ expresia IFITM3, iar rapamicina a scăzut-o semnificativ. Prin urmare, EG poate regla expresia IFITM3 prin autofagie. Rezultatele noastre au indicat că EG poate avea activitate antivirală puternică împotriva replicării BVDV în celulele MDBK prin creșterea expresiei IFITM3, acidificare lizozomală, activitate protează și autofagie reglată. EG poate merita o dezvoltare suplimentară ca agent antiviral.
Virusul diareei virale bovine (BVDV), un virus ARN monocatenar din genul Pestivirus din familia Flaviviridae, provoacă diaree virală bovină-boala mucoasei (BVD-MD) caracterizată clinic prin necroză mucoasei, boală hemoragică sistemică, diaree, infecție persistentă, și boli genitale [1]. În prezent, tulpinile de BVDV sunt împărțite în două tipuri, citopatice (CP) și necitopatice (NCP), în funcție de faptul dacă cauzează leziuni citopatice ale virusului în cultura celulară [2]. Tulpinile NCP-BVDV sunt observate mai frecvent în natură și sunt de obicei izolate din fermele de bovine cu semne clinice de infecție acută [3]. Când vacile sunt infectate cu NCP-BVDV în primul trimestru de sarcină, rata natalității vacilor infectate persistent (PI) crește [4]. Vitele PI sunt imune la tulpinile de virus cu care sunt infectate și, în calitate de furnizor principal de virus pentru grădinile fără BVDV, elimină continuu cantități mari de BVDV de-a lungul vieții, provocând pierderi economice fermei [5]. Tratamentul antiviral este o strategie eficientă pentru prevenirea infecției cu BVDV. Prin urmare, este important să se investigheze mecanismele patogene ale BVDV și agenții antivirali pentru a preveni infecția cu BVDV.
Prima linie de apărare împotriva invaziei virale este răspunsul imun înnăscut. Interferonii (IFN) promovează expresia genelor stimulate de IFN (ISG), care sunt esențiale pentru imunitatea gazdei împotriva infecției virale. Proteinele transmembranare induse de interferon (IFITM), un grup de proteine mici de 14-18 kDa, au fost descoperite pentru prima dată ca un produs secundar al stimulării IFN cu mai bine de 20 de ani în urmă [6, 7]. În celulele de mamifere, IFITM3 se găsește în membranele endozomilor timpurii, endozomilor tardivi și lizozomilor [8]. Studiile ulterioare au arătat că IFITM are activitate antivirală împotriva diferitelor flavivirusuri, inclusiv virusul hepatitei C (HCV), virusul Zika (ZIKV), virusul pestei porcine clasice (CSFV) și virusul dengue (DENV) [9, 10, 11, 12] . În plus, IFITM3 prezintă activitate antivirală împotriva virușilor care intră în celule prin calea endozomală. Proteinele IFITM3 inhibă în primul rând invazia celulară a virusurilor ARN înveliți și previn hemifuzia virusului cu membrana gazdă în timpul etapelor incipiente ale replicării virale. Pe de altă parte, un raport recent a arătat că proteinele IFITM1/2/3 inhibă infecția cu CSFV, care poate fi asociată cu lizozomi [9]. Studiile au arătat că IFITM3 se poate lega de veziculele care transportă particule virale care intră și poate împiedica virușii să intre în celulele gazdă prin facilitarea transportului tardiv al încărcăturii endocitare la lizozomi pentru degradare [13].
Tracing The Grid. The Grid In Art After 1945
Autofagia, un proces homeostatic indispensabil, este esențială pentru menținerea sănătății gazdei. Cu toate acestea, unii viruși pot folosi autofagozomul pentru a-și finaliza propria replicare. Structura cu dublă membrană a autofagozomului oferă un mediu fizic pentru replicarea virusului, în timp ce virușii folosesc metaboliții și energia generată de autofagie pentru a finaliza replicarea [14]. De exemplu, HCV și CSFV pot promova replicarea virală prin inducerea formării de autofagozomi [15, 16]. Astfel, autofagia poate fi o țintă pentru replicarea medicamentului anti-BVDV.
Galatul de etil, un derivat al acidului fenolic, este izolat în mod natural din plante. Polifenolgalații sunt metaboliți secundari de origine vegetală compuși din esteri ai acidului galic. Diverse activități biologice ale EG au fost raportate în studiile anterioare, inclusiv activitatea antioxidantă, capacitatea antibacteriană, inhibarea producției de factor de adeziune celulară și inducerea apoptozei în celulele canceroase [17, 18, 19]. În plus, având activitate antivirală, cum ar fi epigalocatechin-3-galat (EGCG) cu inhibare puternică împotriva virusului hepatitei, circovirusului porcin de tip 2, virusului sindromului reproductiv și respirator porc, virusul diareei epidemice porcine și virusul gripal, au fost raportați alți derivați de galat. . [20]. Cu toate acestea, există puține studii privind activitatea antivirală a EG.
Pe baza activității biologice a polifenolilor, am evaluat contribuția EG la activitatea anti-BVDV in vitro pentru a identifica potențialele ținte antivirale și potențialele mecanisme de acțiune ale EG. Scopul acestui studiu a fost de a investiga efectul anti-BVDV al EG, care s-a dovedit a funcționa mai bine la o concentrație de 50 μM. Am demonstrat că funcția antivirală a EG acționează asupra infecției cu BVDV la începutul ciclului de viață viral. EG poate crește, de asemenea, expresia IFITM3 și poate promova activitatea proteazei lizozomale și acidificarea lizozomului, ducând la degradarea virală legată de mecanismele de degradare virală.
Zsuzsanna Hi Res Stock Photography And Images
În acest studiu, structura chimică a EG, un compus polifenolic, a fost utilizată pentru a investiga efectul său inhibitor asupra infecției cu BVDV (Figura 1A). În primul rând, am evaluat citotoxicitatea EG (2,5, 5, 10, 25, 50, 75, 100 µM) în celulele MDBK timp de 24, 48 și, respectiv, 72 de ore, folosind testul CCK-8 (Cell Counting Kit 8) . . Datele au arătat că viabilitatea celulară a MDBK nu a fost scăzută semnificativ la concentrații de la 0 la 75 pM (p < 0,05) (Figura 1B-D). Prin urmare, 10, 25 și 50 uM EG au fost utilizați în următoarele experimente. Apoi am evaluat activitatea antivirală a EG împotriva infecției cu BVDV utilizând teste Western blot, qRT-PCR și imunofluorescență. Celulele MDBK au fost expuse la diferite concentrații de EG (10, 25 și 50 pM) și BVDV (MOI = 1) timp de diferiți (6, 12 și 24 de ore). Analiza Western blot a arătat că EG a redus în mod eficient nivelul de expresie al proteinei BVDV E2 la o concentrație de 50 pM timp de 6, 12 și 24 de ore (Figura 2A-C). La 24 de ore după infecție, nivelul ARN-ului BVDV 5'UTR intracelular a fost analizat prin qRT-PCR. După cum era de așteptat, tratamentul cu EG a scăzut semnificativ nivelul de expresie al ARNm 5'UTR BVDV într-o manieră dependentă de doză (Fig. 2D). Pentru a obține o curbă doză-răspuns mai precisă pentru EG, celulele MDBK au fost tratate cu BVDV și EG timp de 24 de ore la 37 ° C și au fost obținute semnale de fluorescență. După cum era de așteptat, semnalul de fluorescență al proteinei E2 s-a dovedit a fi redus semnificativ în grupul tratat cu EG, în special la concentrații de 25 și 50 pM.