2023-es Rövid Női Frizurák

Posted on

2023-es Rövid Női Frizurák – Nici în 2023 nu va lipsi părul de vis, tunsorile capitale și stilurile feminine vor rămâne la modă, fie că este vorba despre un pixie scurt sau o cascadă de păr care ajunge la mijlocul spatelui. Vă arătăm care vor fi cele mai populare tendințe de coafură în acest an.

În urmă cu doi ani s-au încruntat când cineva și-a despărțit părul într-un mod ciudat, și așa va fi, în 2023 vom vedea aproape toată lumea, de la Zendaya la Megan Fox, cu părul care nu este pieptănat la o simetrie perfectă. Toate acestea sunt, desigur, de înțeles. Pe de o parte, ideea că poziția șuvițelor este considerată un factor wow este ridicolă, dar pe de altă parte, părul fierbinte, coafat, părul cu adevărat uscat arată foarte bine atunci când volumul este crescut în acest fel. Bineînțeles, farmecul funcționează chiar dacă sunt curgătoare sau netede, dacă doriți, încercați cum vă schimbă aspectul dacă vă despărțiți părul complet în lateral sau doar puțin departe de linia centrală.

2023-es Rövid Női Frizurák

2023-es Rövid Női Frizurák

Părul scurt va cuceri în multe lungimi diferite, unde asemănarea este tunsoarea caracteristică. Le puteți crea cu tăieturi ascuțite, le puteți da textură odată cu îmbătrânirea și le puteți face mai incitante cu valuri. Cel mai important este să avem o coafură, nu doar părul dezordonat, ci mai presus de toate una care să ni se potrivească nouă și tipului nostru de păr. Versiunea mai lungă a pixie-ului va rămâne la modă și va deveni populară, ceea ce poate fi o alegere bună și pentru cei care vor să-și tundă părul, sau dimpotrivă: își doresc unul mai scurt, dar nu s-a decis încă cât.

Top 10 Legszebb Középhosszú Frizura A Legfrissebb Trendek Szerint

În 2023, coafurile sexy prinse, care capătă o textură incitantă cu tehnici de tăiere care creează straturi, vor continua să cucerească. Începând cu coafuri pixie mai lungi, tendința este clar vizibilă, care oferă apoi opțiuni pentru toate lungimile de păr. Buclele, valurile care încadrează fața și bretonul în cascadă sunt la modă, toate acestea se potrivesc stilului.

2023-es Rövid Női Frizurák

Rămâne de asemenea populară, cu șuvițe mai scurte, frumos uscate, moi, care încadrează fața, care poate fi însoțită de o coroană de păr care ajunge la mijlocul spatelui și este tunsă în mai multe straturi. Când sosesc coafurile, amintiți-vă: nu vor arăta așa de nicăieri, este foarte important să le uscați, să le coafați și să le fixați pentru a le dezvălui adevărata formă.

Cu toate acestea, dacă nu există nicio modalitate ca fiecare val să rămână în părul tău mai mult de cinci minute, sări peste tendința de mai sus. Părul perfect neted este și va fi întotdeauna la modă: doar imaginați-vă pe Cher, Kim Kardashian sau Dua Lipa, cărora le place tuturor să îl voteze, fie că este o tunsoare bob sau un păr de lungime medie. În afară de naturalețea ei, punctul culminant al coafurii este strălucirea ei frumoasă, așa că merită să faci ceva pentru a-ți menține părul hidratat, fie folosind uleiul de păr potrivit, fie sporind efectul cu puțin spray de strălucire.

2023-es Rövid Női Frizurák

Hajak és Frizurák

Dezvoltate în anii 1960, tunsorile bob ale lui Vidal Sassoon sunt listate drept marile favorite ale anului 2023 și se potrivesc bine în gama de coafuri de caractere care vor defini anul care vine. O coafură cu margini ascuțite poate fi transformată într-un bob boxy, adică

Coafat cu perciunea plină (vezi lungimea eternă a părului lui Anna Wintour), dar dacă eviți părul gros de pe frunte, arată bine fără el. Este important ca capetele parului sa se termine intr-o singura lungime, cu o tunsoare ascutita. Acestea sunt coafuri care sunt feminine și sexy, dar inspiră suficientă determinare, precum și eterne și inițial complet drepte.

2023-es Rövid Női Frizurák

Chiar și cu părul creț, nu trebuie să renunți la frumusețea unei tunsori bob, nu vrem să eliminăm buclele din păr, mai degrabă să le punem în valoare și să ne așteptăm ca tunsoarea să dea părului un plus de volum. O smochină creț este cea mai frumoasă atunci când valurile sunt bine îngrijite și șuvițele sunt structurate.

Ezek Lesznek 2022 Legnagyobb Frizuratrendjei

De la nuanțe de cupru la culori visiniu strălucitoare, tot ceea ce subliniază caracterul roșcat al culorii părului va fi la modă. Daca nu ai incercat inca, dar vrei sa schimbi ceva, merita sa vorbesti cu coaforul despre ce nuanta ti se potriveste si culorilor tale. Nu este la modă să vopsiți un singur păr în roșu, dar este o alegere bună să vopsiți întreaga coroană a părului, asigurându-vă că nu arată ca o perucă. Cu ombre, balayage sau alte tehnici de colorare, puteți face o coafură mai vibrantă și mai interesantă introducând una sau două nuanțe de diferență de culoare.

2023-es Rövid Női Frizurák

Leave a Reply